Budskap 16/2

0

Idag handlar budskapet om växande, att de frön som du har planterat tidigare är nu redo att blomma.
Det kan handla om en förändring i din karriär, trygghet, glädje, idéer, tankar, överflöd, ekonomi, barn eller vad du nu har planterat tidigare.
Ha tålamod kommer vi till igen, medans du ser det växa fram och blomma.
Ge näring till det som växer fram så blir det starkt och fint.
Det är viktigt att du även ger dig själv näring, ge din själ kärlek och medkänsla. Människor runt dig kommer att se din hängivenhet i det du gör.
Du kan skapa din framtid precis så underbar som du önskar, din inställning och din energi tar dig närmare men stressa inte.
Gör allt i ditt liv och det du skapar med passion, och är du inte passionerad i det du gör så kanske det är en annan väg du ska välja?
Nu är det bra att planera de bitar som du inte är helt klar med, under tiden du fortsätter framåt med annat som du redan har en klar bild av.
kom ihåg att när du har en harmoni inom dig så faller det runt om dig på plats eftersom.
Jag får även in tredje ögat, att det finns ett behov av att balansera det så att du ser alla bitar mer klart.
Viktigt att ta med alla chakran genom att meditera, visualisera, göra andningsövningar eftersom att de är förenade med varandra. Då kommer energierna att flöda fritt.

Passa på att boka ❤️
Erbjudande gäller hela veckan (tom 16/2) 

Ett änglabudskap varje dag under en vecka 180:- Ord pris 250:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig.

Ett änglabudskap varje dag under en vecka + healing 375:- Ord pris 550:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig. Du får healing vid ett tillfälle.

Trekortsläggning 200:-
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Du kan skicka meddelande på min offentliga sida eller maila mig på anglarfinns@outlook.com

Jag kommer att ha en liten utlottning den 22/2 som du kan läsa mer om här.

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke