Veckobudskap Stjärntecken Onsdag 30/1-Söndag 3/2

4

Här kommer mitt allra första inlägg med nya spännande budskap för resten av veckan.
Jag har lagt kort och känt in budskap för varje stjärntecken, fick till mig att göra det så jag följer det jag får till mig. 🙂

Väduren
Du avslutar något, och även fast du kan känna dig ledsen så kommer du att se att det skapar välsignelser i ditt liv längre fram.
Om du känner sorg just nu så kommer du att se att det ger dig insikter.
Det kan också hjälpa dig att avsluta något du påbörjat med förhalat tidigare.
Kom ihåg att uttrycka dina känslor och ta hand om dig.

Att reflektera över
Lycka väntar på dig nu.

Oxen
Var öppen för hjälp både från änglarna och jordänglar som du har runt dig.
Du har bett om hjälp, så var öppen för att ta emot det för du behöver inte kämpa ensam. Saker kan lätt lösas när du tar emot hjälp.
Var uppmärksam på det du får till dig via dina tankar, känslor och syner.
Det är sanna budskap från änglarna till dig.

Att reflektera över
Du förtjänar universums hjälp.

Tvillingarna
Du ser ut att stå inför ett val, och om du är obeslutsam så beror det på att du har för lite information. Sök mer information eller ta hjälp av någon som kan ge dig mer klarhet i din situation.
Då kommer det att bli mer tydligt för dig.
Du kan också föreställa dig de olika valen, och se hur det känns för dig.
Lägg märke till hur du reagerar på de olika alternativen.
Om ditt hjärta fladdrar av värme så är du på rätt spår, och är du fortfarande osäker så ta hjälp av någon.

Att reflektera över
Utforska dina val så kommer det att bli tydligt för dig.

Kräftan
Om du har gått igenom ett tumult så kommer det ett nytt lugn snart.
Ditt sinne behöver lugn och tystnad. Det kommer nya möjligheter för dig att vara för dig själv, så att du kan slappna av i ditt sinne och hjärta.
Din inre frid kommer snart att reflektera ditt yttre liv.
Resultatet blir fridfullt och din inre fridfulla grund har en starkt helande påverkan.

Att reflektera över
Sinneslugnet är din sanna gudomliga natur.

Lejonet
Nu är det dags att ge till dig själv. Änglarna finns med dig och hjälper dig att slappna av och ju mer kan änglarna att ge till dig, desto mer kommer du att kunna ge till andra. Din själ har kallat på universum, och bett om vila och avkoppling. Du har jobbat hårt och engagerat dig i många andra människor. Det är nu dags för din belöning. Prioritera att hand om dig, och ta dig tid för det. Det kommer att hjälpa dig att känna dig lyckligare och känner mer själslig ro, och det gagnar alla som du har i ditt liv.

Att reflektera över
Din själ har kallat på universum, det är dags för din belöning.

Jungfrun
Änglarna har hört dina böner och de jobbar på för att hjälpa dig. De hjälper dig genom att ge dig vägledning som kan leda till att du tar steg mot ditt högre jags vilja.
Stanna upp, lyssna till vad du får för tankar och känslor, drömmar, levande visioner eller budskap som du kan höra. Det är änglarnas budskap som guidar dig till att handla eller att göra förändringar.
Du kan känna dig säker och trygg med änglarna.

Att reflektera över
Tillsammans med änglarna kan du åstadkomma svar på dina böner.

Vågen
Om du känner i ditt hjärta att något inte är som det ska, lita på det ditt hjärta säger dig. Det kommer kanske inte att ge dig den glädjen du söker. Om det inte känns rätt så är det inte rätt att hoppa in i det du tänker på. Du har alltid din fria vilja, och änglarna är med dig hur du än gör. Det finns fler valmöjligheter för dig.

Att reflektera över
Vänta, eller se dig om efter andra alternativ. Lita på ditt hjärtas visdom.

Skorpionen
Du är just nu i mognadsfasen av att starta ett nytt projekt, så tiden är inte den rätta att starta det än. Under den här tiden så skaffar du dig ny kunskap genom studier, läsning, meditera, kanalisera, intervjua människor eller gå kurser. Det är en tid för förberedelse och en tid för plantering.
Det är för tidigt att bestämma dig för hur du ska använda dig av all ny information som du får. Skriv ner idéer du får för framtida bruk.
Snart nog så kommer du att använda det, och du kommer att arbeta hårt så njut av den här tiden som kan vara lite oklar genom att vila.
Var som en tom behållare där universum kan hälla sin visdom.
Du har unika talanger som kommer att blandas med den visdomen, som skapar ett nytt och viktigt sätt att skapa fred på den här planeten.

Att reflektera över
Dina unika talanger kommer att blandas med universums visdom.

Skytten
Här kommer överflöd upp, att du kommer att få precis det du behöver.
Släpp oro och ha tillit till processen, allt kommer att tas om hand av änglarna och universum. Du kan hjälpa änglarna och universum genom att slappna av och låta tilliten växa sig större inom dig och känna tacksamhet.
Försök att tänka att det inte spelar någon roll på vilket sätt du får det du behöver. Fokusera på din tillit och tacksamhet så kommer det att lösa sig smidigare och snabbare.

Att reflektera över
Lita helt och hållet på att änglarna och universum ger dig det stöd och överflöd du behöver.

Stenbocken
Här handlar det om helande, Ärkeängel Rafael är med dig och hjälper dig att helas. Han hjälper dig också i att hela både människor och djur.
Om du inte redan arbetar med healing så kanske det är något du vill prova på/utveckla? Oavsett vilket så be Rafael om att vara med dig och vägleda dig och hela dig, och tillåt hans kraftfulla healingenergi nå ditt innersta.
Han kan hjälpa dig att ta fram vilka områden inom healing du behöver utveckla, be honom om det så kommer han till dig på ett ögonblick.

Att reflektera över
Tillåt Ärkeängel Rafaels healingenergi absorberas där den behövs.

Vattumannen
Om du studerar, går någon kurs eller på andra sätt lär dig något nytt så rekommenderar änglarna dig starkt att fortsätta med det. Det ger dig ytterligare fakta och erfarenheter som kommer att påskynda uppfyllelsen av ditt livssyfte. Oroa dig inte för att du inte skulle ha råd att fortsätta, be änglarna om att hjälpa dig med den biten och ha tillit så ordnar sig det med. Den utbildningen kommer att ge dig stora framgångar och berikar din förståelse för din andliga kraft, och höjer din motivation för ditt livssyfte.

Att reflektera över
Be änglarna att vägleda dig till lärare, skolor, böcker, fonder, och att tillgångar som är riktigt tillgängliga för dig nu.

Fiskarna
Var inte rädd för att ta fel beslut, fråga dig själv vad du önskar dig mest av allt just nu?
Låt bilder och känslor flöda fritt, och låt det bli som en målning i ditt inre.
Du har änglarnas stöd och vägledning, och du kommer att få det.
Det slutliga steget måste du själv ta, och du har änglarna vid din sida så du kan känna dig trygg.
Om det känns som att du har fastnat så fortsätt med dina önskningar så blir det klart för dig, och du kan skapa det du önskar dig.

Att reflektera över
Skapa en målning med dina önskningar, som är din livsduk.


Önskar dig en magisk fortsättning på veckan.
Nytt budskap för alla stjärntecken kommer på måndag! 🙂
Det vanliga budskapet som jag brukar lägga upp kommer imorgon igen.

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. sandra den

  Jätte intressant det här, tack! Min stämde så väl, vattumannen. Kramar

  • karolinaochanglarna den

   Tack, vad roligt och varsågod! 🙂
   Det var verkligen roligt att skriva budskap så här.
   Kramar Karolina

 2. Anna den

  Tack!😍

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina. 🙂
   Kram Karolina

Lämna en tanke