Budskap för stjärntecken Måndag 4/2 – Söndag 17/2

2

Hej vackra själar! 🙂
Jag har sett fram emot att skriva budskap för ditt stjärntecken igen, och har utvecklat den mer och den ska gälla för 2 veckor istället för 1 vecka.
Det här budskapet ligger fastnålat längst upp på min offentliga sida, om du skulle tappa bort det i flödet och vill läsa igen. Sidan hittar du här.
Vanligt budskap och ett erbjudande kommer imorgon tisdag.

Väduren
Här får jag upp att be om hjälp, och att vara öppen för hjälpen som kommer till dig. Du behöver inte kämpa på egen hand, ta emot hjälpen så kommer det att lösa sig mycket lättare för dig.
Kom ihåg att du förtjänar det, och det är också nödvändigt att göra livsförändringar. Änglarna är med dig, be de att lugna ditt sinne.
Du får kanske till dig syner, tankar och känslor, vet att det är budskap till dig från dina änglar.
Jag får till mig en bild av nycklar, antingen så gör du en fysisk flytt, eller så får du nyckeln till något nytt och positivt som kommer in i ditt liv.

Att reflektera över
Du har universums stöd, tar du emot nyckeln till något nytt?

Utvecklingsmöjligheter
Här får jag upp healing, och att läka något från ditt förflutna.
Det kanske känns tungt att gå tillbaka, men det är en del som är viktig för att vägen ska bli lättare. När du gör nya saker, så kanske du känner att det stannar upp lite och något ur ditt förflutna dyker upp. Det är ett tecken på att det behöver helas och rensas ut. Då släpper du det för att gå framåt med ny frisk energi. Det kan vara en av nycklarna, som är en del för dig för att ta emot nya projekt och glädje?

Oxen
Du behöver prioritera dig själv, din hälsa och välmående bättre.
Kämpa för det på ett starkt men harmoniskt sätt, och stå på dig.
Det kan vara så att du har en utmaning framför dig just nu, du har styrkan att klara det, för du är starkare än vad du tror.
Det kan handla om en livsförändring som du har haft i dina tankar en tid, men inte har tagit tag i. Du får extra motivation nu att skapa din livsförändring, kom ihåg att du har trygghet och beskydd från dina änglar.
Be änglarna att göra din väg harmonisk.

Att reflektera över
Prioriterar du dig själv tillräckligt för att må bra?

Utvecklingsmöjligheter
När du möter en utmaning så känner du din egen styrka på djupet när du tar itu med det och går in i kärnan av det.

Tvillingarna
Här får jag in inspiration, att du inspirerar andra med din glädje och livslust. Kom ihåg att du förtjänar att ha ett bra liv, och är du inte fullt nöjd så är det en bra tid att börja att skapa det liv du önskar.
När du ber dina änglar och universum om tex överflöd, så är det inte så att du tar bort från någon annan, det räcker till alla.
Ber du om det du önskar så får du allt du behöver för att uppnå det du vill, steg för steg med all stöd.
Njut av livet. Lycka är heligt och också en del av din uppgift.

Att reflektera över
Du förtjänar det bästa, och änglarna finns för att hjälpa dig.
Be de om hjälp och tillåt dig att ta emot deras gåvor, för de är menade till dig.

Utvecklingsmöjligheter
Här kommer hälsa in, att vara rädd om dig och göra allt för att hålla dig optimistisk när det gäller din hälsa.
Det kommer upp att det kan vara så att du genomgår en fysisk förändring, och det kommer att ge dig ny styrka och insikter.
Oavsett om det är en process i ditt åldrande, något medicinskt eller livsstil så har du fler möjligheter som är tillgängliga.

Kräftan
Om du har gått igenom ett tumult och själen är trött, så behöver ditt sinne lugn och tystnad, och änglarna vill hjälpa dig med det.
Gå till en plats där du kan slappna av i ditt hjärta och sinne, en plats som du trivs på. Genom att meditera, andas och intention så kommer du att kunna vara fokuserad oavsett vad som händer i ditt liv. När du når din inre harmoni så känner du att det är starkt helande. Det strålar inifrån och ut och påverkar även ditt yttre liv.
Det värsta ligger bakom dig, vägen blir lättare oavsett din situation.
Om du redan har hittat din inre harmoni, så hjälp gärna andra att hitta sin egen inre harmoni.

Att reflektera över
Änglarna kommer med ett lugn till dig.

Utvecklingsmöjligheter
Om du inte tränar eller motionerar något i dagsläget eller har ett stillasittande jobb, så är det en bra tid att börja med det och tillbringa gärna tid ute i naturen. Gör din träning till något roligt, något som du längtar till.
Kanske är det att åka skidor, fotboll, yoga, zumba, tyngdlyftning eller något annat som du lockas till? När du tycker att det är roligt och stimulerande så får du mer energi, självsäkerhet och nya idéer bland annat och en bra hälsa.

Lejonet
Det kommer in ett oväntat överflöd, antingen via gåvor, ekonomi eller att du leds till människor som kan hjälpa dig på olika sätt.
Det är välsignat och menat för dig och det kommer också att öppna upp dina mediala och andliga gåvor mer. Nu är det upp till dig att använda det på det mest förmånliga sättet.
Var inte rädd för dina gåvor, din hjälp är viktig och världen behöver dig.
Ge din kärlek och ljus till de som behöver det mest. Skicka även din kärlek och ljus till olika platser, växter, djur. Dina kärleksfulla strålar är helande.

Att reflektera över
Meditera och be om att ha styrkan att säga nej till det som distraherar och slösar på dina resurser.

Utvecklingsmöjligheter
Du har tillgång till gudomlig visdom för att få vägledning när det gäller dina investeringar. Även med att ge dig fortsatt stöd med din hälsa, lycka och uppdrag. Låt inte stress få påverka dig, för du har styrkan att känna harmoni oavsett vad. När du utstrålar frid, så attraherar du allt du behöver.

Jungfrun
Här kommer healingarbete starkt upp, du kanske hjälper andra att helas, eller att du själv/någon annan runt dig får healing som är viktig, för att få en djup läkning av gammal sorg/sorger.
Sorgearbetet är ett sätt att gå framåt med ditt liv.
Även fast sorgearbete är tungt, så är det den enda vägen till helande.
Om du känner ett starkt kall att jobba med healing eller som rådgivare på något vis, så är det här en bekräftelse på att det är något att ta tag i.

Att reflektera över
Du kan hjälpa andra på deras resa, genom att dela med dig av det du själv har upplevt.

Utvecklingsmöjligheter
Du har möjlighet att utveckla dina gåvor och hjälpa både dig själv och många andra. I detta så kommer du att få en ny bild av livet och med din medkänsla förändra ditt och andras liv på ett positivt sätt.
Du får uppskattning!

Vågen
Tillit och tålamod kommer att hjälpa dig i din situation, och visualisera gärna då det är nödvändigt just nu. Det kommer att skynda på processen att få dina önskningar besvarade.
Om du släpper eventuell tvivel och oro över hur de kommer att bli besvarade, så fördröjs det inte.
Det kan vara så att din familj eller någon i din närhet inte förstår det du tror på, och oroar sig för dig. Kom ihåg att du inte behöver ett godkännande av andra för att följa din väg och göra dina val.

Att reflektera över
Här får jag upp ett skifte för dig, att det du har varit engagerad i och trott på tidigare kanske inte känns rätt för dig längre.
Det är okej att känna så, du har din fria vilja att tro på det som gör dig lycklig och det som är din sanning.

Utvecklingsmöjligheter
Använd ditt omdöme när du gör dina val, och var noga med att allt är som det ska i det nya och att du behåller din fria vilja.
När du ägnar dig åt det som gör dig glad och lycklig på din andliga väg så har du stora positiva möjligheter. Viktigt att du följer det som är din sanning.

Skorpionen
Om du är osäker på vilken väg du ska gå, kanske du ena dagen är säker och nästa funderar du på om det är rätt väg.
Stanna upp och tillåt dig att skapa harmoni, och fråga dig själv vilket av dina val ger dig mest frid? Vilket kommer att hjälpa flest människor?
Om du fortfarande är osäker så fråga änglarna.
Den enklaste vägen kanske tar dig långt ifrån ditt syfte. Låt inte en rädsla ta över, våga göra något nytt.

Att reflektera över
Kom ihåg att ta det i din takt, huvudsaken är att du fortsätter att ta steg mot det som ger dig mest frid och glädje.

Utvecklingsmöjligheter
Det kan leda till en ny arbetsplats, ett nytt hem, nytt kontor, en sommarstuga och även nya vänner.
Oavsett vad förändringen handlar om så renar det energin och du får en nystart. I den här förändringen så är det extra viktigt att du tar hand om dig, och fortsätter dina rutiner som kan vara träning, yoga, spakvällar eller kanske att tillbringa tid i naturen.
Tänk på att inte stressa med att få allt på plats på en gång, lägg in vila i ditt schema. Var rädd om din styrka och energi.
Lär känna nya vänner.

Skytten
Du hjälper många människor redan nu, med både vägledning, råd och budskap. Det ligger naturligt för dig, och du har förmågan att förmedla de rätta orden. Du inspirerar och änglarna lyfter fram en uppmaning att bli tillgänglig för ännu fler. Kanske är det något du redan har funderat på och hur du skulle kunna hjälpa fler?
Du har svaret i ditt hjärta på vilket sätt du ska hjälpa fler och du är kvalificerad.
Det finns även någon specifik person som du har omkring dig som behöver din hjälp, och som du redan hjälper.
Be om ytterligare hjälp från andra, så att det blir en balans i både din egen hälsa och de du hjälper. Det finns hjälp att få så slit inte ut dig.

Att reflektera över
Följ stegen som änglarna förmedlar till dig. Det kan vara i dina tankar, din intuition och i dina drömmar.

Utvecklingsmöjligheter
Du hjälper många människor redan nu, med både vägledning, råd och budskap. Det ligger naturligt för dig, och du har förmågan att förmedla de rätta orden. Du inspirerar och änglarna lyfter fram en uppmaning att bli tillgänglig för ännu fler.

Stenbocken
Det ser ut som att de frön som du har sått har börjat att spira. Även om du inte ser det än så kommer det att visa sig för dig, så håll fast vid din tillit och fokusera positivt på det. Håll en klar vision om det du önskar och din vision. Föreställ dig det dagligen, och engagera dig varje dag även om du tar små steg i taget. Du kanske söker upp läsning, pratar med människor som du kan få tips av. Det håller din energi hög, och manifesteringen igång.

Att reflektera över
Affirmera positivt varje dag som att din dröm redan är verklighet.

Utvecklingsmöjligheter
Det hjälper dig att lämna det som inte gynnar dig längre bakom dig, och rädslor släpper.
Det hjälper dig att komma in på din rätta väg, du vet inom dig vad som är rätt väg för dig.
Du kanske tar ett steg i taget, så att det inte blir överrumplande.

Vattumannen
Det kommer in en flytt, som du precis har gjort eller ska, eller att det är något du önskar eller funderar på.
Oavsett vad så blir det lyckat och det för in ny positiv energi.
Om du inte har hittat rätt bostad eller plats ännu, så be änglarna att vägleda dig. Om du har en specifik plats du vill bo på och det inte blir så, så är det för att det kommer en ny plats som blir ännu bättre. De hjälper dig att hitta den rätta platsen.

Att reflektera över
Änglarna ber om din tillit

Utvecklingsmöjligheter
I den här flytten, oavsett om det blir nu eller längre fram så har du möjlighet att utveckla din passion och dina intressen.
Det ger en känsla av stor glädje och magi, det kommer att växa till något vackert. Du kan slappna av, lära och njuta på ett nytt fantastiskt sätt.
Även för dig som lever ett liv fullt av aktiviteter så för dina intressen in glädje i ditt hektiska liv.

Fiskarna
Skaffa dig ny kunskap inom områden som intresserar dig genom att läsa, meditera eller gå kurser.
Du är inne på att lära dig nya saker och utvecklas med det.
Ta in ny kunskap och erfarenheter, och skriv ned dina idéer som du har användning för längre fram när det är dags att starta ett nytt projekt.

Att reflektera över
Njut av den här tiden av att lära och skaffa dig en stabil grund, innan du startar det nya för då blir det full rulle.

Utvecklingsmöjligheter
Du omvandlar din erfarenhet och dina talanger till handlande, när det är dags för det.

Namaste Karolina & ÄnglarnaDela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. sandra den

  Tack fina Karolina! Stämmer igen, det är verkligen fullträff. Kul att du lägger ut horoskop. Ha en fin kväll kram

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina och tack så mycket, kul att höra. 🙂
   Önskar dig en fin dag!
   Kram Karolina

Lämna en tanke