Budskap Fredag 17/11 – Söndag 19/11

4

Hej fina du!
Här kommer budskap för helgen. <3

Samma kort peace kom idag igen.

 

Det finns ingen anledning att oroa sig för det du inte kan kontrollera. Oro hjälper inte någon eller något, det löser ingenting. Det blir tvärtom, det får saker att se/verka värre än vad det är. Livet är så att vi alltid kan hitta något att oroa oss för. För ditt egna välmående, och för de runt omkring dig, är det viktigt att du lär dig att hantera saker/situationer på ett mer positivt sätt. För att stoppa störande tankar och moment, får du rådet att träna dig själv att fokusera på den positiva sidan av saker. Ge dig själv tid att meditera två ggr om dagen, på morgonen och på kvällen. Var medveten och föreställ dig och känn hur du har massor av kärlek ljus inom dig och runt dig. Tillåt universellt ljus av kärlek fyller ditt hjärta och sinne.
Tänk dig att dina tankar löser upp och flyter bort i rymden; med fred i sinnet, klar som blå himmel.
Fokusera på allt som du är tacksam över i ditt liv och tacka Moder Jord och universum för alla välsignelser.

Får också att du behöver sakta ner och och vara i nuet, stressa inte. Det är dags att släppa taget om förväntningar som du har haft både på dig själv och andra och ta ansvar för de illusioner du kanske burit på.
Det finns inget behov av att göra något annat, än att vila i din egen inre rikedom just nu. Släpp begär, det skapar utrymme för en ny kvalitet av stillhet och accepterande av det som är. Då kan du välkomna den utvecklingen på ett helt nytt sätt som du inte har upplevt innan. Njut av att sakta ner farten, vila och få känslan av att du redan är hemma.
Ta en lång promenad och rensa både ditt inre och yttre och släpp dina bekymmer.
Oavsett vad du gör under helgen så behåll din inre vila, centrerad i din djupaste kärna.
Änglarna visar att det är fokus på dig själv.

Önskar dig en magisk helg!
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Carina Westerlund den

  Tacka så väldigt mycket för ditt och änglarnas budskap, de träffar mig mitt i prick ♥

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina 💕 🙏 Underbart, önskar dig en magisk helg. Kram ✨

 2. Claes den

  Ja att oroa sig för sånt man ej kan påverka är bara slöseri med energi. Återigen tack för ett fint budskap ❤

  • karolinaochanglarna den

   Precis, det är så sant. Varsågod och tack själv hjärtat. ❤ 🙏

Lämna en tanke