Budskap för stjärntecken 4/3-17/3

4Du som upplever att det är en turbulent tid på olika sätt, kanske är det känslor, tankar, minnen som kommer upp till ytan.
Jag får upp det som att det här är en tid av transformation, och det gamla ska upp till ytan för att just transformeras och helas.
Så släpp eventuell oro, för det är som det ska.
Vi skakas om för att landa i det nya som transformationen leder till.
Allt är för vårt högsta bästa.
Namaste Karolina & Änglarna

Väduren
Här får jag upp ett helande antingen i ditt moderskap, relationen till din mamma, eller relationen till kvinnor som har auktoritet.
Det kanske är en känslomässig obalans i någon relation som har med en kvinna att göra, kan även handla om en sorg.
När du helar de relationer det handlar om så kommer även andra områden i ditt liv att bli bättre. Änglarna hjälper dig att vara öppen för den helande kvinnliga energin. De hjälper dig även att avlägsna din stress och skuld som kan störa ditt föräldraskap eller dina relationer i övrigt.
För dig som jobbar med barn, så finns änglarna med dig och hjälper dig att vara bra rustad att ta hand om de små på olika sätt.

Att reflektera över
Tillåt att änglarna hjälper dig att vara öppen för den helande energin.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som har bett om en lösning så kommer det att lösa sig inom en månad eller strax därefter.

Oxen
Den situationen som du befinner dig i nu ger dig en möjlighet att växa.
Se inte på det som ett problem, se det som något som kommer att hjälpa dig att växa och lära dig viktiga saker om livet.
Några av de fina kvaliteter som du får längs vägen är tålamod, förlåtelse, uthållighet och styrka.
Det är är en möjlighet för dig att lysa ännu starkare.
Först när du tar fram välsignelsen ur mönstret behöver det inte längre upprepa sig. Då har du lärt det du behöver och du kan bli fri från det för alltid. Be änglarna om att hjälpa dig att se din situation ur ett mer positivt ljus, och samtidigt upptäcka läxorna och heala onödiga beteendemönster.
Be änglarna om hjälp och var uppmärksam på kärleksfulla tankar och känslor som vägleder dig i rätt riktning.

Att reflektera över
Det kommer att krävas lite tålamod. Änglarna behöver lite extra tid på sig att lägga pusselbitarna på plats.

Utvecklingsmöjligheter
I detta så blir allas behov tillgodosedda, så ha tålamod och vänta för du kommer att se att det var värt det. Så det du har bett om kommer att lösa sig.

Tvillingarna
Här kommer en belöning in för allt ditt hårda arbete, din ansträngning och engagemang att hjälpa andra.
Du har gett så mycket, och nu är det dags för dig att ta emot.
Du belöning kommer till dig på ett oväntat och glädjefyllt sätt.
Det hjälper dig att förstå att du inte är ensam och att det finns någon som vakar över dig. Låt detta stärka din tillit ännu mer.
Unna dig något gott, för det finns ett behov av retreat och förnyelse.
Skäm bort dig själv med något som får dig att må bra.
För dig som kanske är på väg att ge upp, så är det inte rätt läge att göra det.
Fortsätt framåt mot dina drömmar och mål. Du är på rätt väg!

Att reflektera över
När du belönar dig själv så hjälper det dig att fortsätta att känna dig uppskattad för allt ditt hårda arbete, och det balanserar också upp det givande som du har hållit på med. Du förtjänar den här belöningen.

Utvecklingsmöjligheter
Kom ihåg att ju mer du tillåter dig själv att ta emot, desto mer har du möjlighet att ge till andra.

Kräftan
Be dina änglar om hjälp, be från ditt hjärta.
Så stanna upp och be om hjälp, och vilka ord du använder spelar ingen roll, det som är viktigt är din uppriktiga önskan att få kontakt.
Jag får en känsla av att för några av er så handlar det om en situation som kräver extra mycket tillit och kärlek. Kom ihåg att när du ber änglarna om healing så är det en väldigt stor hjälp, ditt bidrag är viktigt.
Det handlar även om att släppa taget om ditt förflutna som kan handla om ilska eller kanske kritik. Så förlåtelse i det hjälper dig att komma vidare.
Det öppnar vägen för ett fantastiskt och uppfriskande nytt kapitel i ditt liv, och förlåtelse är som en förberedelse inför det.

Att reflektera över
Det kan vara så att du kommer att behöva kompromissa på något sätt. Fundera på vad som verkligen är viktigt för dig, och om det finns några områden du kan tänka dig att ändra på.

Utvecklingsmöjligheter
Här finns möjligheter att utvecklas till att hjälpa även andra att uppnå sina drömmar, så var sann och respektera både din egen och andras ståndpunkter. Sträva efter en överenskommelse där alla vinner.

Lejonet
Det är dags att ta en paus och ta hand om dig själv, att åka på en retreat.
Skjut inte upp det, ta dig tid för det.
Det är dags att få lite lugn och ro, vila för att få en nystart.
Den tiden du ger dig själv kommer att friska upp dig och fylla på ny energi.
Det ger dig nya insikter och svar på dina frågor och funderingar.
Lyssna på din kropp, och unna dig det så kommer du att se vilket steg du ska ta i ditt liv.
Be dina änglar just om en retreat, så kommer de att skicka dig till den perfekta platsen, lita på det.

Att reflektera över
Det ligger en välsignelse i det här, och det kommer att visa dig vägen på olika sätt när du är avslappnad och kommer ifrån din vardag. Det kan komma via en tanke, en känsla eller något du får till dig i ditt inre bland annat.

Utvecklingsmöjligheter
I detta så kan det vara så att du önskar dig en ny riktning i ditt liv.
Om det är det du vill så finns det där ute för dig, så följ vägledningen som du får till dig i ditt inre. Gör medvetna val i ditt liv för att bli den du är menad att vara. Gör upp en plan som leder dig närmare ditt syfte och ta ditt första steg mot lyckan. Om du inte vet så har du svaret i ditt hjärta.

Jungfrun
Här kommer ett starkt budskap om healing. Om du har bett om healing antingen till dig själv eller någon annan, så är det extra kraftfulla energier just nu. Fortsätt att be om det för det gör stor skillnad i situationen.
Det kan även vara så att du själv jobbar med healing eller har upptäckt att du håller på att öppna upp din förmåga. Då är det dags att öppna upp din gåva. Om du känner det starkt inom dig så tveka inte.
Det ligger även ett mirakel i det här, så tappa inte hoppet om din situation är tung, fortsätt att kämpa.

Att reflektera över
Oroa dig inte, änglarna finns med och tar hand om situationen och det kommer att bli precis som det ska. Om du håller fast vid rädsla så kommer den energin att sakta ner din önskan, det manifesteras då långsammare.

Utvecklingsmöjligheter
Visualisera ett kärleksfullt och lyckligt resultat och håll dina tankar positiva. Snart kommer du att undra varför du oroade dig.

Vågen
Du kanske ska stanna upp en stund innan du fortsätter?
Ta dig tid att fundera över dina djupa och verkliga tankar och känslor.
Om du har haft fullt upp och rört dig snabbt så kan du ha blandat ihop andras önskningar med dina egna.
Var helt ärlig mot dig själv och fråga dig, vad vill Jag? Vad tycker Jag är rätt att göra?
Det är okej att ta en time out, och reflektera över vad du vill.
Om det är så att du vill avsluta något eller påbörja något nytt, så kommer du att få alla svar när du har stannat upp.
Låt inte dig själv påverkas av andras åsikter som går tvärs emot dina egna.
När du har fått klarhet i dina sanna avsikter och motiv kommer dina handlingar att utgå från sanning, kärlek och hängivelse.

Att reflektera över
När du har haft din time out, så är det dags att agera. Dina änglar finns med dig och hjälper dig på vägens gång mot dina drömmar.
Då är det inte längre läge för att skjuta upp saker och inte heller att vela.
Du behöver vara aktivt fokuserad och sträva efter det du vill ha.

Utvecklingsmöjligheter
När du är klar med vad du i din sanning vill, så väntar en säker framgång för dig!

Skorpionen
Här får jag upp att du ska vara extra uppmärksam på tecken, för det är en del av svaret på din fråga. Lägg märke till saker du hör eller ser flera gånger. Det är dina änglar som skickar svar och välsignelser till dig.
Det kanske känns som slumpen med vissa händelser, men det är svar och små hintar skickat från änglarna.
För vissa av er så är det en tid av återhämtning och healing. Om du har haft påfrestande känslor som du kämpat med, så kommer det att släppa med tiden. Du kanske inte ser det just nu, men det är mycket glädje som väntar på dig. Fokusera just nu på att återhämta dig för att få tillbaka din styrka. Sedan kan du börja att planera inför nästa fas, tacka dina änglar.

Att reflektera över
Änglarna skickar tecken och välsignelser till dig, var uppmärksam så ser du snart resultat.

Utvecklingsmöjligheter
Ta dig tid för återhämtning, samla ihop ny styrka, och se fram emot en period av mycket glädje. Se möjligheterna att uppnå det du strävar efter.

Skytten
Här får jag upp healing och att ändra dina matvanor. Det har du kanske fått till dig redan via dina tankar eller känslor.
Du har med dig Ärkeängel Rafael som säger att du behöver äta mer färska och organiska produkter, dricka mer vatten och undvika förädlade eller kemiskt behandlade livsmedel. När du gör den förändringen så kommer du att upptäcka att du får mer energi, och det leder till att du får mer tid till dina önskningar, din familj, hälsa och dina livsmål.
Be om Rafaels assistans och healing, så att han kan hjälpa dig att få mer energi, och kraft till att göra en förändring.
Jag får även upp att fortsätt kämpa mot dina önskningar, och ge inte upp. Håll fast vid det du bestämmer dig för, när det gäller din hälsa.
Då kommer du att se en positiv förändring, och det hjälper dig även att vibrera högre. Kan känna att änglarna vill hjälpa dig att öppna upp din känslighet för att ta emot deras vägledning.

Att reflektera över
När du följer möjligheterna som ligger framför dig så leder det till inspiration och insikt, och du har chansen att göra verklighet av dina idéer.

Utvecklingsmöjligheter
Om det är så att du försöker att manifestera en förändring på något vis, kanske handlar det om hemmet, kärlek, eller ska du kanske köpa eller sälja ett hus. Vad det än är så är möjligheterna på väg att öppnas upp för dig, tacka dina änglar och ta steget ut!

Stenbocken
Här kommer det upp att ta ställning till din sanning och din självkänsla. Du behöver inte kompromissa för att få det du vill, lev genom sanningen i din tro. Kompromissa inte bort dina värderingar i kärleksrelationer, inte heller i karriären, i ditt hem eller med din hälsa. Det gäller även övriga områden i ditt liv.
Om det gäller en svår situation så försök att förhandla dig till en bättre lösning för alla inblandade, berätta hur du känner oavsett vilken situation du är i. Om det inte blir en lösning som alla blir nöjda med, så kommer det en lösning på det på ett annat sätt. Se dig om efter fler alternativ, och kom ihåg att hålla fast vid din sanning utan att kompromissa.
Acceptera inget annat än kärlek, värdighet och respekt.

Att reflektera över
Om du inte når en lösning på din situation, så fortsätt att hålla fast vid din sanning och släpp taget om det. Sluta att fokusera på hur eller varför det har blivit så. Alla sorts relationer som inte är hälsosamma behöver släppas taget om för att göra plats för något bättre.
Oroa dig inte, änglarna har allt under kontroll och det blir precis som det ska.

Utvecklingsmöjligheter
När du vill manifestera något, så be om det du vill ha och släpp det sedan till himlen. Håll inte för hårt vid en uppfattning om på vilket sätt dina drömmar ska utveckla sig. Önska bara och överlämna resten till dina änglar. För dig som har sökt ett ja eller nej svar på en fråga så får jag upp ett JA.

Vattumannen
Här gäller det att hitta vägen mot att känna frid, och det kan vara så att det krävs att du gräver djupt inom dig för att hitta den.
Ge det här tid, föreställ dig att alla inblandade känner en djup inre frid, att det kommer en lösning för alla inblandade.
Spendera gärna tid ensam i naturen för att nå till djupet där lugnet finns.
Be dina änglar om vägledning och svar, och att de smälter bort rädsla och skickar kärlek till dig och hela situationen.

Att reflektera över
Dina änglar kan ha särskilda budskap till dig angående en situation som du funderar på. Sitt tyst på en fridfull plats, antingen ute i naturen eller en plats inomhus. Be om vägledning och råd. Lägg märke till vad du får till dig. Det kan komma via dina känslor, din hörsel, din syn eller så vet du bara svaret.

Utvecklingsmöjligheter
Du kan också be änglarna om att få tecken under dagen som kan leda dig på rätt väg. En fridfull lösning kommer att komma, ha tillit och hitta din inre frid så hjälper du änglarna att hjälpa dig.

Fiskarna
Här får jag in avkoppling eller att åka på någon sorts retreat, det är viktigt för att du ska få vila och återhämta dig.
När du åker iväg så kommer det att friska upp dig och ge dig en nystart.
Ge dig själv tid att reflektera över vart du är på väg och vad ditt nästa steg är. Njut av att koppla av och släppa vardagen för en stund. Du kommer att känna mer glädje och även en bättre hälsa när du gör detta.

Att reflektera över
Det ligger en fin belöning i det här, du blir belönad för allt det fina du har gjort och gör.

Utvecklingsmöjligheter
Det här hjälper dig att få in mer avkoppling i ditt liv mer regelbundet, och inte något som du lyckas att klämma in med långa mellanrum.
Den här perioden kommer att öka din känslighet för att känna av att du har dina änglar med dig. Det här ger dig positiva möjligheter och en tillväxt, det ger dig inspiration och insikt och kanske börjar du att göra verklighet av dina idéer. Möjligheterna är öppna för dig nu.


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Anna den

  Tack!🙏 jätteroligt att läsa utifrån mitt stjärntecken, skorpion😊

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod 💕 🙏 Ja spännande och roligt att göra dessa budskap, och se vad som kommer upp. 🙂
   Tack, vad roligt att höra.

 2. Lisbeth Minni Pettersson den

  Tack snälla, exakt vad det stod i Lejonet skall jag be om och tacka änglarna extra mycket.

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina du. Så fint. <3
   Kram Karolina

Lämna en tanke