Är du redo att väcka din inre glöd med mig?

6

Som jag skrev i mitt budskapsinlägg så är jag av den åsikten att vi ska visa varandra kärlek och värme varje dag. Budskapet kan du läsa här.

Alla får inte det tyvärr, så då kan vi alla hjälpas åt och lyfta andra och ge av vår värme. När jag vaknade imorse så gick jag tyst till min arbetsplats för att inte väcka fåglarna. De sov sött, medans de “knorpade” med sina näbbar. Då myser de och mår gott, och det är så rogivande och mysigt att lyssna på.

De utstrålar en sådan värme, lekfullhet och kärlek både mot oss och varandra. Jag önskar att det vore mer så bland oss människor, då skulle världen se bättre ut. Nu vill jag med värme lotta ut en gratiskurs till en av er som följer mig här, eller som gillar min offentliga sida på fb som du hittar här.

Det är min kurs som heter Väck din inre glöd (på distans) som jag startade i början av 2018. Det är många som har gått den, och jag har hjälpt många att komma framåt och förbi hinder som har stått i vägen. Den innehåller även djup healing och rening. Är ödmjukt tacksam för denna gåva.

Tänkte att starten blir i mitten/slutet av mars när vår flytt är klar och jag har kommit på plats. Kursen håller på i en månad, och det går absolut att fortsätta sedan om det önskas. Ord pris 700:-
Är du redo för en positiv förändring?
Om du vill vara med i utlottningen så gilla min offentliga sida, och kommentera i det fastnålade inlägget längst upp på sidan att du vill vara med.

Dela gärna så att fler får möjligheten att vara med.

Utlottning sker 22/2

Önskar dig en fin dag med sol, fågelkvitter och kärlek.

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Inger den

  Hej 💗jag vill gärna vara med i utlottningen om distanskursen önskar dig en bra alla💌dag Mvh Inger

  • karolinaochanglarna den

   Hej fina du ❤️
   Du är så välkommen att vara med.
   tack detsamma, hoppas att du hade en mysig dag och att du får en härlig lördag.❤️
   Kram Karolina

 2. Ingela Olsen Dahlstedt den

  Ett stort JA..🙏🏼
  Jag vill gärna vara med i utlottningen, och få en chans ☺️
  //Ingela

  • karolinaochanglarna den

   Du är välkommen 🙂
   Kram Karolina

 3. Riitta Larsson den

  Jag skulle gärna vilja vara med i utlottningen! Jag har extratid just nu pga min fotoperation & den är gipsad i 4 veckor framåt!💝🥰

  • karolinaochanglarna den

   Du är så välkommen <3
   Krya på dig. Kram Karolina

Lämna en tanke