Budskap 14/2

0

Kramar alla dagar till er fina läsare, och inte bara idag. Alla hjärtans dag med kramar och kärlek ska vara varje dag tycker jag.
Att ge och få kärlek alla dagar, så här kommer en stor kram från mig till dig! ❤️ 🙂

I budskapet så får jag upp fina starka energier, önskningar som går i uppfyllelse.
Din själs kraft knuffar dig stadigt framåt. De påminner dig kärleksfullt om din inre styrka att fullfölja och komma i mål med det du jobbar för.
Du har mod, disciplin, stabilitet och uthållighet även om du kan känna dig trött efter ditt kämpande. Det är inte rätt tid att ge upp, ta istället hjälp av dina reserver för den sista knuffen för att uppnå din önskan.
Du har gått igenom så mycket för att nå hit, och du har säkert fått en stöt här och där på vägens gång men det har gjort dig starkare och klokare.
Det har gett dig upplysning som kommer att vara en ovärderlig källa för dig i din framtid.
Du kanske experimenterar med olika saker och provar dig fram, allt det ger näring till din själ och kunskap inför din framtid.

De lyfter även fram att det är nu viktigt att lyssna på din inre vägledning, be änglarna om vägledning, ha självkontroll, jobba hårt, vara uthållig så kommer du att manifestera dina mål.
Ta hjälp av visualiseringar, se framför dig att du redan har kommit i mål. Se tydliga detaljer kring ditt mål, se dig själv göra succé.
Det kommer att stärka dig att hantera eventuella utmaningar på vägen.

Om du inte går framåt mot dina önskningar med balans, en riktning, eller din inre vägledning så kan det vara lättare att halka av banan och hamna på något annat spår. Så ta dina åror, håll ett stadigt grepp och ro i mål. Kom ihåg att du inte behöver göra det här ensam, be om hjälp. ❤️
Ta emot det som du har strävat efter och bett om.

Det är även en bra tid att låta dig helas från tidigare upplevelser som har hållit dig fången. Förlåt dig själv och andra så att dina önskningar och mål har en klar väg till ditt hjärtchakra, ditt liv och din själ.

Erbjudande gäller hela veckan (tom 16/2) 
Ett änglabudskap varje dag under en vecka 180:- Ord pris 250:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig.

Ett änglabudskap varje dag under en vecka + healing 375:- Ord pris 550:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig. Du får healing vid ett tillfälle.

Trekortsläggning 200:-
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Du kan skicka meddelande på min offentliga sida eller maila mig på anglarfinns@outlook.com

Jag kommer att ha en liten utlottning den 22/2 som du kan läsa mer om här.

Namaste Karolina & Änglarna 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke