Budskap 15/2

0

Det handlar om att lyssna på själen, att stanna upp en stund.
När du ror dig fram med dina åror, så kan det vara bra att stanna en stund där du är just nu. Det betyder inte att du kommer ifrån banan som du är på, det betyder bara att lyssna på själen är viktigt.
Din själ kallar på dig, för vissa svar du söker finns inom dig och hos änglarna. Reflektera över vart du är på väg, känner du passion?
Det du älskar att göra, blir med passion.
Lyssna på den visdom som din själ förmedlar till dig.
När du blir mer medveten om din själ och hjärta, så stärker du din kontakt med den gudomliga källan.
Din själ drar till sig det den behöver för att lära och växa. Det kan komma in en människa i ditt liv som berättar om sitt eget liv, sina erfarenheter som ger dig visdom.

De upprepar det här om att släppa/förnya något i ditt liv, att det är något som du själv är medveten om. Försök att se på situationer, människor eller problem som kan uppstå från ett annat perspektiv. När du lyckas att se på det så, så gynnar det både din själ och ditt liv på ett djupare plan.
Det handlar också om helande, och det kommer som en röd tråd från gårdagens budskap. Acceptera det du inte kan påverka, hela och släpp det förflutna, gå framåt och börja att ro igen. Se hur nya dörrar och vägar öppnas för dig.
Tillåt din själ att sväva, det kommer en ny början, nya idéer både i ditt privatliv som i karriären.
Glöm inte att stanna upp mellan varven, koppla upp dig till den gudomliga källan som du har inom dig. Din positiva energi smittar av sig på andra. ❤️

Erbjudande gäller hela veckan (tom 16/2) 
Ett änglabudskap varje dag under en vecka 180:- Ord pris 250:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig.

Ett änglabudskap varje dag under en vecka + healing 375:- Ord pris 550:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig. Du får healing vid ett tillfälle.

Trekortsläggning 200:-
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Tack från mitt hjärta för denna feedback. ❤️

Du kan skicka meddelande på min offentliga sida eller maila mig på anglarfinns@outlook.com

Jag kommer att ha en liten utlottning den 22/2 som du kan läsa mer om här.

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke