Hur ska vi kunna flyga högt om vi tillåter någon att tynga ned oss?

0

Hur ska vi kunna flyga högt om vi tillåter någon att tynga ned oss?
Att man tillåter någon eller något att hänga som en tyngd runt våra fotleder och axlar.

Någon som inte vill att vi ska lyckas, eller komma långt i livet.
Det finns inget som säger att det är något du måste tillåta.

Kan handla om gamla händelser som hänger fast känslomässigt, eller så är det någon som fysiskt/verbalt försöker hindra dig från att leva ditt liv till fullo.
Oavsett vad det är som bromsar så behöver det inte vara så, du har din inre kraft och vilja där hur mörkt det än kan kännas.
Sedan så tänker jag även så här, varför lyckas den personen/händelsen att dra ned och hindra dig?

Det är endast vi själva som kan ta beslutet att vända på det, att börja jobba mot det vi vill uppnå. Sedan så är det absolut bra med hjälp och stöd från andra. Det jag menar är att beslutet är ändå upp till oss själva, för man kan inte hjälpa någon som inte vill eller tar första steget själv.

Oavsett vad så finns den där styrkan, viljan och hoppet där inom dig.
Gräv fram det om du inte redan har hittat det, ge inte upp.
Bestäm dig för att du ska lyckas oavsett hur det ser ut runt om dig, för det är din vilja och hopp som kommer att ge dig styrkan.

Låt ingen dra ned dig, fortsätt att stråla och jobba mot det du vill uppnå!

Här kan du läsa budskap för helgen! 🙂

Önskar dig en fin dag! 🙂
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke