Budskap Fredag 2/8 – Söndag 4/8

4

Hej vackra själar! 🙂
Nu är det dags för budskap igen. Jag har haft fullt upp med djuren och arbete. Nu är det dags igen och ska försöka att göra budskap regelbundet för det är verkligen något jag älskar.
Här länkar jag till mitt andra blogginlägg om du inte har sett det redan.

Det första som kommer upp i budskapet är att positiva energier kommer in, och det kan också handla om att du kan behöva gå på en “negativ” diet.
Om det har varit mycket runt dig där mycket negativa energier har kommit in så kan det vara bra att välja just att gå in för att en “negativ” diet.
Det innebär att medvetet välja bort allt som är negativt och negativa diskussioner och negativa program på tv.
Det betyder också de egna tankarna, att vara medveten och enbart tänka positivt och att vara optimistisk.
Det här kommer att hjälpa dig att manifestera det du önskar snabbare.
När du håller dig borta från det negativa så löser du upp eventuella blockeringar som står i vägen för att du ska lyckas att manifestera.

Du kan också meditera, ge bort eller sälja något från ditt hem som inte känns rätt längre för att få in ny positiv energi.
Då får du ny inspiration, en bättre hälsa och även överflöd.
Håll dig optimistisk och ha tålamod för det är värt väntan på det som komma ska. Föreställ dig att dina drömmar redan har blivit sanna och håll fast vid det. Allt som är menat för just dig kommer att komma.

Sist men inte minst så får jag upp att både du, dina nära och kära har ett starkt beskydd. Änglarna har hört dina böner om beskydd både till dig själv och andra. Öppna upp för änglarnas beskydd och kärlek.

Styr om din energi medvetet och släpp enbart in positiva energier.

Nu önskar jag dig en underbar Fredag och helg!
Om du vill ha vägledning så är du välkommen att boka här.

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Lisbeth Minni Pettersson den

  Ett varmt tack. Kram

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina du!
   Kram Karolina

 2. Thayna Silva den

  Tack för så positivt budskap och det hela kändes peppande;) 🙏

  Ha en skön och lysande helg!!

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod och tack detsamma fina du! <3 🙂
   Kram Karolina

Lämna en tanke