Budskap Fredag 4/1 – Söndag 6/1

4

Korten förmedlar att du är omgiven av gudomlig magi, en extra magisk energi. 🙂
Du kan lita på din intuition, och det ger dig glädje och samtidigt kanske du känner en rädsla för att göra livsförändringar. Änglarna kommer att ta hand om alla detaljer, be om deras hjälp med det.
ta emot och acceptera deras hjälp, det kommer på olika sätt.
Jag får också att en ny andlig väg har öppnats för dig, och din förmåga att manifestera har ökat.
Ta vara på den här magiska energin och fokusera på dina mål och önskningar.
Om du är osäker på vad du verkligen vill, så be om svar i meditation eller gör en ritual.

Förvänta dig ett mirakel, mycket glädje och magi.

Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke