Budskap 9/4

0

Trevlig Tisdag! 🙂

Idag kör jag ett specialerbjudande som gäller endast idag, så passa på att boka. Du hittar erbjudandet längre ner i inlägget.

Budskap
Det är dags att vidga din vänskapskrets, eller att knyta kontakter professionellt. Ta dig tid att nätverka för att skapa privata och karriärmässiga relationer som du behöver för att lyckas och må bra med din tillvaro. Ta emot hjälp som leder till att du lyckas genomföra uppgifter som du har framför dig. Det kan vara personer som arbetar inom samma område. Det här är en person som redan finns i ditt liv, eller som dyker upp snart och den personen kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

För några så är det en period av återhämtning och healing om du har kämpat med påfrestande känslor. Det kommer att blekna bort med tiden. Om du har svårt att se glädjen just nu, så kommer det en glädjefull tid på väg in i ditt liv. Ta dig tid att återfå din styrka.

Sedan kan det vara så att du redan har återhämtat dig och tagit dig igenom en tung period precis. Sänd ut din tacksamhet och börja att planera för en spännande nästa fas i ditt liv!

Erbjudanden (Priserna gäller endast idag tisdag 9/4 fram till midnatt)

5 veckors boost (kurs) 
10 000:- Ord. Pris 12 999:-
Tar du för dig av livet som du önskar? Vågar du drömma STORT?
Jag ger dig verktyg att manifestera och förverkliga dina drömmar.
Tre healing-sessioner ingår.

10 sessioner healing
5000:- Ord. Pris. 5550:-
Kraftfull healing på distans.

Vägledning 60 min x 10
5000:- Ord pris. 5550:-
Du kan ställa frågor till mig så svarar jag. Förmedlar vad änglarna vill att du ska veta. De leder mig till det som du ska veta. Om du önskar kontakt med andra sidan så går det också bra. Kanske vill du även ha healing.Dessa vägledningar kan vara mixade med olika saker, och det är precis som det ska. Vi tar det som det kommer, änglarna samarbetar med oss under tiden. Detta gör vi på distans via text/chatt.

Paketpris
10 sessioner healing + Vägledning 60 min x 10
8900:- Värde 11 100:-

Passa på att boka och investera i dig själv. 🙂

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com

Ha en magisk kväll!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke