Budskap Måndag 15/10

0

Nu kommer budskapet lite sent idag, behövde lite mer återhämtning. Viktigt att lyssna på kroppen. ❤️

Vi hade en mysig dag igår med grillning ute i naturen. Du kan läsa mer här.

I budskapet för idag så får jag fram inlärning i det nya för dig. En period där du får lära dig nya saker och även så dina frön, så att du sen kan skörda. Du kommer att lära dig mycket och göra ett bra jobb. Det här kan också handla om att du gör din hobby till ditt jobb men kan också vara en anställning. Du hänger dig i det du gör för att skapa ett mästerverk. Jag får också att du älskar det du gör. Du lägger grunden till något stort som kommer att ge fin utdelning längre fram. Det handlar också om att släppa på saker som har antingen med barndomen att göra, eller något annat du har varit med om som fortfarande påverkar och bromsar dig idag. Lyssna inåt och på din sanning, då kommer du att se livet som det verkligen är. ✨ ❤️

Önskar dig en mysig kväll och start på veckan 🙂

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke