Budskap Måndag 30/7 – Söndag 5/8

0

Hej, här får du budskap för hela veckan. 🙂
Sen kommer det att bli en paus i budskapen mellan Måndag 6/8 – Torsdag 10/8.
Vi kommer att ha så mycket att göra med flytten och jobb, så att det kommer igång på Fredagen igen. 🙂

Måndag – Hjärtchakrat

Kärlek är frågans kärna. Hjärtat är det center i din kropp som är mest inställt på kärlek. Du kan tryggt älska och bli älskad med ett öppet hjärta, eftersom vi finns med och skyddar och vägleder dig.
Änglarna gav dig det här kortet därför att svaret på din fråga vilar i ditt hjärta. Ju mer du öppnar ditt hjärta, desto mer kärlek, glädje och frid kommer du att känna. Du kan öppna hjärtchakrat på många olika sätt. Du kan be änglarna att sända dig sin helande energi, föreställa dig att hjärtat badar i rosa ljus, andas in doften av rosa rosor, hålla i eller bära en rosenkvarts eller fokusera på kärlek.

Övriga betydelser

*Sänd ljus och kärlek till ditt hjärtchakra *Ta hand om ditt hjärta och dina blodkärl genom att motionera och äta hälsosamt *En älskad avliden dog av en hjärtsjukdom säger “Hej, jag älskar dig” *Ha ett förtroligt samtal med någon

Tisdag – Energiarbete

Ibland kan det fullkomligt spraka om livet eftersom själva essensen av det är energi. Din kropp är ett förunderligt energifält som svara positivt på kärleksfull behandling. Nu aktiveras dina händer och ditt hjärta för att förmedla helande energi till de du älskar och till dina klienter. Du fick det här kortet för att änglarna säger att du skulle ha nytta av energiarbete såsom Reiki eller Qigong. Du kan hitta en kompetent utövare genom att kontakta ett metafysiskt eller holistiskt hälsocenter. Änglarna föreslår att du tar emot en behandling som är inriktade på helande energier. Kortet kan också betyda att änglarna meddelar att ditt livssyfte innefattar att ge helande energi till andra.
Om du har utbildning inom detta område (eller har blivit vägledd att söka sådan utbildning) så betyder det här kortet att du skulle vara väldigt duktig på det.

Övriga betydelser

*Rensa ut energier i ditt hem eller andra omgivningar *Du är väldigt känslig för energier så se till att rena dig själv regelbundet från energier som du kan ha dragit till dig *Skydda dig själv genom att föreställa dig att du är omgiven av skyddande vitt och lila ljus *Gå kurser i helande energiarbete.

Onsdag – Bröllop

Äktenskap är två själar som förenas i kärlek, ömsesidig respekt och hängivenhet. Det betecknar en önskan om att fördjupa kärleken med tiden. Din bröllopsdag är en kungörelse av din välgrundade tro på kärlekens kraft. Ge nytt syre till den kärleken hela tiden, älskade vän.
Du fick det här kortet för att din fråga har en koppling till äktenskap. Antingen väntar ett bröllop i din närmaste framtid eller så föreslår änglarna att ni förnyar era löften i ditt nuvarande äktenskap för att hålla romantiken vid liv. Det här kortet är omgärdat av kärlek och positiv energi så det finns ingen anledning att oroa sig över dess budskap. Var öppen för kärlek, romantik och möjligheter och njut av din bröllopsdag!

Övriga betydelser

*Du kommer snart att få ta emot ett frieri eller att förslag gällande affärer *Du upplever ett “mystiskt bröllop” mellan dina inre manliga och kvinnliga energier *Du kommer att möta en viktig person på ett bröllop där du är gäst *Diskutera äktenskap med din pojk- eller flickvän *Du kommer snart att möta din framtida äktenskapspartner
*en vän eller familjemedlem kommer snart att gifta sig.

Torsdag – Ingen anledning till oro

Du kan vara helt lugn. Den här situationen kontrolleras av den gudomliga skaparen och följer universums ordning. Sänd bara kärleksfulla tankar och känslor till situationen. på så sätt försäkrar du dig om att högsta möjliga resultat flödar till dig och genom dig utan ansträngning.
Änglarna sänder det här kortet till dig för att du har oroat dig i onödan. Oro är en sorts bön som drar till sig sådant som du inte önskar. Släpp din oro och ge den till änglarna, för det finns verkligen inte något att oroa sig för. Faktum är att din oro kan bli en självuppfyllande profetia.

Övriga betydelser

*Allt är mycket bättre än du tror *Be änglarna att befria dig från oro *En lycklig utgång är oundviklig *Undvik att oroa dig eftersom negativa känslor tynger ned dig och situationen *Änglarna är med dig och allt är som det ska.

Fredag – Relation

Din främsta relation är den mellan dig själv och Gud, och alla andra relationer bygger på den. Vill du dra till dig, läka eller balansera en relation så gör du det genom att närma dig din kärleksfulla skapare. När du känner dig trygg och älskad innerst inne kommer dina andra relationer att växa och frodas.
Det här kortet är ett tecken på att du är på väg in i en mer positiv fas i dina relationer. Som bilden på kortet visar har du lämnat skogen och kommit ut på en plats som flödar av ljus och skönhet. Liksom ängeln på kortet behöver du bara hålla ut lite till.

Övriga betydelser

*Svaret på din fråga finns i ditt förhållande *Lita på dina känslor i en nuvarande relation och agera i enlighet med dem *Änglarna hjälper dig att manifestera en ny underbar relation *Skicka ljus, kärlek och änglar till ditt nuvarande förhållande *Det sker en positiv förändring i ett pågående förhållande (vilket även kan betyda ett bra slut på det).

Lördag – Lägg märke till tecknen

Ja, de tecken du har fått kommer från himlen. Vi låter fjädrar, mynt och andra tecken falla på din väg för att påminna dig om att du är älskad och att du aldrig är ensam.
Änglarna gav dig det här kortet för att hjälpa dig att förstå de tecken du har fått den senaste tiden. Dessa tecken kan vara fjädrar, mynt, fjärilar, fåglar eller återkommande syner som får dig att tänka på änglar. De har avsiktligt gett dig dessa tecken för att visa dig att änglarna finns nära och älskar, skyddar och vägleder dig.

Övriga betydelser

*Människor du älskar som är i himlen säger “Hej! Jag älskar dig!” *Lägg märke till, och tro på, de upprepade tecken du får som försäkran om att du är på rätt spår *Ha tillit *Följ de tecken som leder dig mot ditt hjärtas önskan.

Söndag – Livssyfte

Syftet med ditt liv är att tjäna på ett sätt som ger dig och andra stor glädje. Bekymra dig inte om att hitta meningen med ditt liv. Fokusera istället på att tjäna ett syfte så kommer dig syfte att tjäna dig.
Det här kortet kommer med en påminnelse om att du inte behöver kämpa för att förstå syftet med ditt liv. Oroa dig inte över hur du ska kunna tjäna bra om du har ett meningsfullt jobb. Grubbla inte över om du ska byta jobb eller yrke. Följ bara med dit dina naturliga talanger, önskningar och intressen leder dig och ha den medvetna avsikten att glädja dig själv och andra. Meningen med livet behöver inte definieras eller preciseras. Den är inte en kategori utan en process.

Övriga betydelser

*Ge all oro kring karriär och pengar till Gud och änglarna *Du är på rätt väg mot ditt livssyfte *Fokusera på ett steg i taget med avseende på ditt livssyfte och ge rädslan för framtiden till änglarna *Det du gör just nu är en del av ditt livssyfte.

Önskar dig en magisk vecka
Namaste Kram Karolina & Änglarna 🙂

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke