Om livet skulle vara planerat in i minsta detalj så missar vi mycket

0

Om vi skulle planera allt i våra liv in i minsta detalj så missar vi så mycket av själva livet, av upplevelser och växande. Om allt skulle flyta på som vanligt och inget nytt kom in, det skulle vara samma samma hela tiden, eller att vi begränsar oss själva till att verkligen leva? Eller att låta någon annan begränsa oss är inte heller rätt mot oss själva.
Om vi känner att vi sitter fast i en speciell situation så kan vi själva ändra på det, det är vår egna inre kraft som är verktyget. När någon annan försöker att begränsa dig eller säga att du inte kan eller ska så är det faktiskt du själv som avgör vad som är rätt för just dig. Lyssna på din egna inre röst och inte någon som försöker att styra dig, det är de som inte mår bra inombords och det går tyvärr ut över dig.
Kanske vill de innerst inne leva livet men inte har kommit dit än? Att vara mer fria och älska livet och sig själva mer. Vissa relationer har vi hela livet medans andra kommer som lärdomar som vi lämnar oavsett vilken sorts relation det handlar om. I en bra relation så ska det finnas acceptans, öppenhet, ömsesidig respekt och kärlek, att låta andra växa och leva sitt liv utan försök till att döma, begränsa/kontrollera.

Gå din egen väg, det är ditt liv du lever. Om du gick den väg som någon annan “bestämmer” åt dig så skulle du inte få ut det du vill ha av livet i slutändan. Vi har alla olika saker att leva och lära oss i det här livet.

Jag vill också dela lite inspiration som jag gjorde på youtube för ca 1 år sedan.


Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke