Budskap Måndag 20/11 – Onsdag 22/11

0

Hej, här kommer budskap för Måndag – Onsdag.
Det känns som en fortsättning på helgens budskap, som handlade om att vara i nuet och stanna upp, inte oroa sig, släppa onödiga tankar.
Det är dags för en djupdykning och släppa fram din inre sanning.

Rening

Vad är det som ditt hjärta verkligen önskar? Vad upplever du saknas i ditt liv? För att hitta svaren måste du se inuti ditt hjärta. Du vet redan det här men har varit ovillig att se sanningen, eftersom en del av dig är rädd för vad ditt hjärta försöker berätta för dig. Det enda sättet framåt är att möta din rädsla. Någonting i ditt liv fungerar inte som du skulle ha velat, och det kommer inte bli bättre om du inte har modet att möta det. Blunda och slappna av. Föreställ dig en vacker flamma, värma ditt hjärta och själ. Känn hur det renar och helar, dina rädslor och tvivel brinner bort, läker din kropp och sinne, och rensar bort alla hinder som antingen är föreställda eller verkliga. Känn det innersta i ditt hjärta som ett oändligt utrymme fullt av bara kärlek och ljus. Känn harmonin. Känn dig trygg i det här eviga ljuset. Vad säger ditt hjärta nu? När det kommer en tår, vet du att det är din sanning. Din själ kommer att vägleda dig mot lycka; allt du behöver göra är att följa. Ha tillit!

Får också att du ska leva livet fullt ut, då får du också överflöd. Oavsett vad du kommer fram till vad du vill göra, kan handla om att byta arbete eller bostad? Kärlek?
Lev maximalt och överflödande, berör andra människor. Dölj inte någonting inom dig som ett frö, låt det blomma ut. Sprid din medkänsla, glädje och kärlek till andra. Dölj inte din lycka, lev ut och tro på dig själv.
Det handlar också om att du inte ska bry dig om vad andra tänker och tycker, lägg inte din energi på det.
Börja säg nej till andras krav som du faktiskt kanske tycker är jobbigt, säger du inte nej till det så säger du samtidigt nej till dig själv. Var sann mot din egen varelse för när du är det så utvecklas det till något nytt, förändring och växt.

Med Kärlek & Glädje
Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke