Att ha tillit är så viktigt

4

Hej!

Har du en bra vecka hittills? Jag har det fint, älskar att skriva. Det är en av mina passioner och så jobbar jag även medialt och det är också en passion. Vad har du för drömmar och passioner i livet som du skulle vilja göra mer av eller som du älskar? Livet i sig är ju rätt underbart med en positiv inställning?
De flesta av oss möter ju motgångar i livet, men det går att ta sig vidare och med tiden så ser vi det ur andra synvinklar. Beroende på vad det är för motgångar så kan vi underlätta för oss själva och även hjälpa andra att se på saken på ett annat sätt. Jag ska berätta om en del av min egna erfarenhet. Det har inte varit lätt men när vi har tillit och kärleken så blir kraften av det positiva så mycket starkare. Änglarna har funnits med hela vägen och finns fortfarande med och hjälper, när vi ber om det.
Det här är ett inlägg som jag har delat vid ett tidigare tillfälle i mitt liv. Vill dela det igen just för att visa vad tillit har hjälpt mig/oss. Oavsett vad det handlar om och hur litet eller stort det är, så kan du alltid be om hjälp.
Känn aldrig att det du ber om är för litet eller för stort eller att du inte är värd att få hjälp, så är det absolut inte.

Det här är en gammal bild på mig och min underbara mamma. ♡

Skrev detta för två år sedan och det känns rätt att dela det igen. <3

Hon är en sann kämpe och vi har gått igenom otroligt mycket tillsammans, både positiva och extremt tuffa saker. Hon har ett hjärta av guld och ja livet är bra orättvist ibland och man förstår inte alltid varför. Varför? Mycket tankar har snurrat sedan mamma blev allvarligt sjuk. Hon fick sin diagnos för snart 4 år sedan men var sjuk i många år innan dess. Hon blev inte trodd av läkare trots att hon själv kände att det var allvarligt. Hon sökte hjälp i många år utan resultat. Tills slut fick hon äntligen hjälp och i slutändan så kom de fram till att hon har en ovanlig sjukdom som dessutom är obotlig och det är inte kol utan den heter PAH. Tur att det finns medicin som hjälper och sen att ha tilltro till att det blir bättre är jätteviktigt och det har blivit bättre. Vi kan inte bara ge upp för då rasar ju allt, hur skulle det se ut om vi alla gav upp? Då skulle ingenting fungera och vi skulle må sämre och sämre. Vet att det kan vara svårt att ha tilltro men vi måste på något sätt tvinga oss själva att kämpa, se framåt och fokusera på det vi vill uppnå istället för på det vi inte vill ha. Tänk på vad du VILL HA och fortsätt åt det hållet och släpp det du inte vill ha. Vad än det är du vill uppnå så kan du det bara du har tilltron, släpp aldrig den. Det är mitt råd för det hjälper inte att tänka negativt hur svårt det än kan kännas i stunden. Vi har gått igenom så mycket och vi har på något sätt hittat en balans och vi ser framåt och har hittat tillbaka till glädjen. Jag ser min mamma som en riktig kämpe och jag är stolt över det vi har klarat av, vi tar en dag i taget. Är så tacksam för den underbara hjälpen som vi har fått på akademiska sjukhuset i Uppsala, underbar personal och läkare. De har funnits där och stöttat och gett oss styrka och mod när vi själva inte har haft det och vi fick nytt hopp. Är också otroligt tacksam till alla andra inblandade som har stöttat oss! Att ge varandra styrka, mod och även glädje är extremt viktigt! Trots alla svårigheter så har mamma alltid behållit sin humor och delat med sig och det kan man kalla styrka. Ta hand om varandra! ♡

Önskar dig en fantastisk dag, låt kärleken finnas med dig!
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Claes Nordenståhl den

  Jättefint Skrivet om min blivande svärmor 😘

  • karolinaochanglarna den

   Tack hjärtat <3 :-*

 2. Marianne Hallbäck den

  Tack! Det gav mej mod att läsa detta! Tack för att du delar! 💖

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod! <3 Tack,vad bra fina du!
   Kram Karolina

Lämna en tanke