Lever du Ditt liv på ditt sätt eller försöker någon leva det åt dig?

4

Hej på dig vackra själ!
Nu är det fredag och helg igen, underbart. 🙂
Jag sitter på balkongen och njuter av vädret, det är lite molnigt men solen tittar fram lite då och då och värmer. 🙂
Tycker att det är helt underbart att kunna sitta ute och jobba och andas in den friska luften. Naturen är fantastisk och ett fint ställe att meditera på. Har du något favoritställe där du mediterar eller rensar/hämtar ny energi?
Ett ställe där du känner dig totalt fri och delar dina innersta tankar och känslor? Såna tankar och känslor som bara är dina och ingen annans?
Det finns nog många människor som känner sig instängda i olika sorts relationer, där de inte kan vara sig själva eller lever det liv som de innerst inne vill. Varför är det så tror du?

Det som vi är med om i livet så är det nog mycket lärande, vi ska lära oss att acceptera oss själva, bli starkare, lära oss att säga ifrån, inte låta någon trampa på oss och även att älska oss själva. Vi har kommit hit av olika anledningar, och den största biten är ju faktiskt att vi ska leva våra egna liv som VI vill. Uppleva livet utifrån vad du själv tycker är viktigt för just dig.
Så när du känner att någon klampar in och försöker att styra dig, sätt ner foten och säg ifrån. Det finns tyvärr inga genvägar, det är DU som själv behöver ta tag i det. Med stöd från andra om du behöver det. För du mår nog inte bra av att inte leva ut det du har innerst inne? Det är nog ytterst få som egentligen vill leva på det sättet.

Du kan be änglarna om hjälp men sen är det jätteviktigt att du har tillit till änglarna. Du behöver tro på att de hjälper dig till det som är bäst för dig, för de vet det. Det kanske inte blir exakt så som du önskar, det blir bättre än vad du hade tänkt dig. Det kommer du att förstå i slutändan. 🙂
Tänker på mina egna erfarenheter och det är så det fungerar, att änglarna gör det som är bäst för dig.
När du väl har sett det med egna ögon så tänker du “nu förstår jag varför det blev som det blev”. 🙂
Det kan handla om ett jobb som du inte fick, men du fick ett som blev mycket bättre. En relation kanske? Hon/han försvann men en annan dök upp? Det kan handla om vad som helst, det kan du fundera på och tänka tillbaka på ditt liv och reflektera. 🙂

Nu önskar jag dig en underbar fredag och njut av ditt liv!
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. stefan thulin den

  Tack för fina ord o begrunda

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod och tack. 🙂

 2. Claes den

  Som vanligt är det klockrent skrivet älskling 😘

  • karolinaochanglarna den

   Men tack älskling, så fint sagt. <3 :-*

Lämna en tanke