Budskap onsdag 2/8 – torsdag 3/8

0

Hej!
Här får du budskap av mig och änglarna. Kanske har du en önskan om att flytta eller ska flytta inom en snar framtid? Eller så kanske du ska byta arbetsplats. Jag får in att det är mycket nytt och positivt som kommer in som ger dig ny härlig energi. Som en nystart fina du. Be änglarna om hjälp och ha tillit till att det blir en förändring för dig som ger dig ny positiv energi, det hjälper dig framåt.

Celeste

“Ja det är dags för en flytt. Jag arbetar med dina andra änglar för att hålla ditt sinnelag och din energi hög under denna flytt. Även om det kan tyckas att en flytt är kräver en hel del ansträngning, är det så att när du arbetar med mig och de andra änglarna kan det faktiskt bli en glädjefull tid. Jag hjälper dig att hitta en ny plats, och sedan hjälper jag till med de nödvändiga detaljerna. Jag hjälper också dina övriga familjemedlemmar med att anpassa sig för flytten. Fråga bara!”
“Allt jag begär är din tillit. Lita på att Gud och änglarna har förmåga att att finna den exakt rätta platsen för dig. Om du bestämmer dig för en speciell plats och det inte fungerar, är det för att vi kommer med något som till och med är bättre. Förvänta dig att mirakel ska inträffa som tillåter dig att unna dig denna förändring. Var positiv, och tillåt inte inbillade tankar eller bristtänkande. Vi kommer att underlätta vägen, och vi kommer också att hjälpa dig att träffa nya människor som kan lysa upp din väg.”

Önskar dig en fantastisk dag

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke