Dagens Budskap, måndag 12/6

0

💕 Släpp, rensa, ta bort 💕 

Har du klagat eller oroat dig sista tiden? Ser du dig själv som ett offer för omständigheter eller människor? Kortet pekar på att du har använt negativa affirmationer när du har beskrivit dig själv i olika situationer. Änglarna ber dig att bli mer medveten om vad du säger, tänker och skriver om dig själv. Dina tidigare val av ord har blockerat dig, men lyckligtvis kan blockeringen lösas upp i samma ögonblick som du väljer positiva ord. Kanske har koffein, nikotin, socker eller andra stimulerande medel bidragit till ökad oro i ditt sinne. Änglarna hjälper dig att minska eller bli av med begäret efter stimulerande medel. Detta kommer att lugna och rensa ditt sinne så att du har möjlighet att noga överväga och välja ord som beskriver din längtan istället för gammal rädsla.

Övning

Om du kommer på dig själv med att säga något negativt (om så bara i ett skämt), stanna upp och sopa med handen på handleden för att knuffa bort energin ifrån dig. Efteråt säger du ”släpp, rensa, ta bort” för att upphäva effekten av negativt affirmerande. Detta är som att starta om sin dator genom att samtidigt trycka på ctrl + alt + del. Genom att säga ”Släpp, rensa, ta bort” förmedlar du din klara och positiva åsikt om dig själv till universum. Du säkerställer att tidigare negativa affirmationer inte kommer att manifestera sig i form. Istället kommer de att bli ersatta av nya positiva intentioner.

Önskar er en underbar dag! 🙏 ✨

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke