Budskap 6/6

2

“Detta inlägg innehåller annonslänkar för Care Of Gerd”

Jag önskar er alla mina fantastiska läsare en fin Nationaldag! Vi ska fira dagen med våra djur och ha en fin, harmonisk dag. 🙂

Änglarna återkommer lite till vägval och förmedlar att titta en extra gång, bredda ditt “synfält”. De ger dig en kärleksfull påminnelse om att inte begränsa dig nu. Du har flera möjliga vägar att gå.

Tiden har nu kommit då någon av dina önskningar kan bli uppfylld. Du har nyckeln så att du kan ta steget dit och öppna det som väntar på dig. Om du har kämpat hårt ett tag så ha tillit för det lutar åt en seger!

Du kanske har en man i ditt liv/kontaktnät redan idag som stödjer dig på olika sätt på din väg framåt. Det kan vara en man som du har en relation med idag, en vän, eller någon som hjälper dig professionellt. Han delar med sig av sin egen resa inom ämnen som du är inne på. Var öppen för informationen som han ger dig för det kommer att leda dig till en spännande inriktning.

Om du har funderat på att ta några lektioner inom något ämne som intresserar dig så är det en bra tid för det nu.

Allt detta leder dig till en spännande väg, en skattkammare!
Fäll ut dina vingar och sväva! <3

Affirmation: Jag känner tillit. Jag säger JA till mig själv. Jag drar till mig allt som är kärlek.
Kristaller: Ametist, pyrit, rosenkvarts, bergskristall, svart turmalin.

Det är viktigt och hedrande att ta hand om sig själv inifrån och ut.
Här kan du hitta underbara produkter både för henne och honom. Produkterna är inte testade på djur, det är bara naturligt innehåll som värnar om natur, djur och människa. Varför inte göra en uppfriskande ritual där du tar hand om dig själv och din hud?



Här kan du läsa mitt andra inlägg Jag firar 7 år som bloggare

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och min passion och livsstil är det andliga, hälsa och välmående och att kunna göra det där jag känner inspiration och glädje. Om du också vill kunna skapa en härlig livsstil där du kan vara vart du vill och bygga upp mer frihet så guidar jag dig gärna. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, ger budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom en hel del i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Namaste Karolina

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Mia den

    Tackar 🙏🥰

    • karolinaochanglarna den

      😊❤️🙏
      Kram Karolina

Lämna en tanke