Budskap 4/1

0

Välkommen Torsdag!
En ny magisk dag där vi kan ställa in oss på den energin som vi vill sända ut! Det är ett helt nytt flöde känner jag nu när vi kom in på 2024, många nya dörrar öppnas för alla bara vi öppet tar emot det.

Jag får upp i dagens budskap att se över dina alternativ, för det är hög tid att göra en förändring som kommer att påverka dig på ett positivt sätt både nu och i din framtid. Var öppen så att du inte missar möjligheter och en fin skattkista, för nu är allt positivt möjligt att manifestera.
När du går in i något nytt, så önska dig precis det du vill ha i ditt liv. Är det framgång, någon förändring i din hälsa, ekonomisk ökning, kärlek, mer glädje eller något annat? Oavsett vad det är så önska, ha tillit och gå in i den energin så att du drar till dig allt det magiska som faktiskt livet erbjuder dig. Kom också ihåg att meditera, reflektera och släpp negativa människor som inte tror på dig. För du behöver inte det i ditt liv, det är människor som vill att du ska lyckas och är glad för din skull som du borde välkomna in!
Se ditt eget värde, för du förtjänar allt det finaste! Kom ihåg det!

Är du laddad för en ny karriär/sidosyssla så är du varmt välkommen till mitt team i ett fantastiskt företag som jag samarbetar med, där alla blir vinnare! Vi bryr oss om varandra och jobbar utifrån hjärtat. Vi växer snabbt på kort tid och det är så spännande. Du kanske är intresserad av att köpa rena ekologiska produkter i min shop som är riktigt prisvärda? Inom 10 dagar så kommer det att finnas magiska nya eteriska oljor i min shop, med analyscertifikat.

Du hittar min shop här. Om du vill bli Affiliate i mitt team och ha möjligheten att kunna jobba vart du vill i världen så går du in här och registrerar dig. Du som väljer att börja att jobba med mig som Affiliate får min 5 dagars boost (kurs) i gåva. Värde 1222:-
Du kan läsa mer info om kursen under nästa bild.

Om du vill vara med på en spännande zoom ikväll kl 21 och få mer info om denna möjlighet, så gå in och registrera dig här och skriv in dig. (Det förbinder dig inte till något, utan då har jag koll på vilka som är intresserade.) Det räcker med att du skriver in dig om du inte vill bli Affiliate direkt.
Skriv gärna till mig på fb, mail eller på min offentliga sida för mer info om hur allt fungerar, och länk till kvällens zoom. Du hittar kontaktuppgifter längre ner.

5 dagars boost (kurs) 1222:-
Tar du för dig av livet som du önskar? Vågar du drömma STORT?
Jag ger dig verktyg att manifestera och förverkliga dina drömmar.
En session healing ingår.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Du når mig också på min privata Facebook.

Här hittar du min Nya grupp inom Skönhet & Hälsa

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke