Budskap 23/12

0

Trevlig fortsättning på dagen vackra själar och God Jul!
Jag har en ny spännande möjlighet på gång som du kan ta del av.
Är du intresserad av hälsa, skönhet och personlig utveckling?
Du behöver inte ha någon erfarenhet, du får utbildning!
Se mer info om hälsokonceptet och länk längre ner.

Är du i behov av vägledning, healing eller vill du hoppa på en ny 5 dagars spännande boost som eldar på kreativiteten och kraften? Den hjälper dig dessutom att attrahera mer av det du vill ha i ditt liv. Innehåller även en session healing.
Jag har endast ett begränsat antal platser till denna kurs för detta året.
Kursen kostar 666:- just nu Ord. Pris 1222:-
Uppdatering! Nu finns det endast 1 plats kvar!
Om du vill investera i dig själv och få denna boost så passa på att ta den sista platsen! Det går också bra att ge bort i julklapp till någon som du bryr dig om! Priset gäller fram till 24/12!

Dagens erbjudande!
En fråga 99:- Ord. Pris 150:-
Passa på att boka.


Budskap
För att känna mer glädje, så tänk på ett fint minne eller något annat som får dig att le.
Glädje kommer från att ha glada tankar. Om du tänker på något som ger dig en värme, så kan du hålla fast vid det och tillåta det att växa sig större.

Om du har haft tankar som inte är glädje den sista tiden, så vill änglarna hjälpa dig att vända på dina tankar. Tänk på en tid då du kände dig riktigt lycklig och trygg. Tänk på det nu, och känn det i din kropp. Om du går igenom något jobbigt/tungt just nu, så har du kraften att bli glad genom att lyfta positiva tankar. Ju gladare du är, desto fortare kommer saker att bli bättre i ditt liv. Glädje är en magisk energi som attraherar trevliga erfarenheter, så låt det inte dröja i ditt val till fina tankar.

Ha även glada tankar om andra människor. Du kan alltid välja att se bra eller dåliga saker i andra, men också i dig själv. För att ha bättre relationer, fokusera på det goda i dig själv och andra. Det kommer att motivera alla att agera på ett bättre sätt. Du kan sprida mer glädje i världen genom att själv vara glad. När du är glad så lyfter du glädjen och även andra att må bättre, och då kan du njuta av en bättre värld.

Vad har du för glädjande tankar som du kan tänka just nu? Njut av det!

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com

Här hittar du min Nya grupp inom Skönhet & Hälsa
Psst! Det finns möjlighet att jobba tillsammans med mig inom hälsa med ett riktigt spännande koncept!

Hälsokoncept
Är du intresserad av hälsa/skönhet och vill vara med på en spännande utveckling oavsett vart du befinner dig?
Tycker du att det är roligt att hjälpa andra människor till en bättre hälsa?
Tycker du om rena veganska produkter som inte är testade på djur?
Är du själv i behov av att köra en detox, och avsluta detta året med en lättare känsla och en härlig nystart på nästa år?
Vill du jobba tillsammans med mig och förmedla detta vidare, så går det också bra.

Det är så fina produkter både för människa och våra älskade husdjur!

Här kan du läsa mer och anmäla dig.

Ha en magisk fortsättning på dagen!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke