Budskap 19/12

0

Trevlig fortsättning på kvällen vackra själar!
Jag har en ny spännande möjlighet på gång som du kan ta del av.
Är du intresserad av hälsa, skönhet och personlig utveckling?
Du behöver inte ha någon erfarenhet, du får utbildning!
Se mer info om hälsokonceptet och länk längre ner.

Dagens erbjudande kan du se längre ned i inlägget under bilden.
Är du i behov av vägledning, healing eller vill du hoppa på en ny 5 dagars spännande boost som eldar på kreativiteten och kraften? Den hjälper dig dessutom att attrahera mer av det du vill ha i ditt liv. Innehåller även en session healing.
Jag har endast ett begränsat antal platser till denna kurs för detta året.
Kursen kostar 666:- just nu Ord. Pris 1222:-
Uppdatering! Nu finns det endast 1 plats kvar!
Om du vill investera i dig själv och få denna boost så passa på medans det finns platser kvar. Det går också bra att ge bort i julklapp till någon som du bryr dig om! Priset gäller fram till 24/12!

Budskap
Budskapet idag förmedlar att oavsett vilken situation du befinner dig i just nu, så ber änglarna dig att slappna av och släppa oro. Det kommer att bli bra. Om du är i en situation som du inte vet hur det ska kunna lösas, så kommer det i slutändan att bli precis som det ska. Det kommer att bli bra för dig och du får ett lyckligt resultat oavsett hur det landar. Så stressa inte och oroa dig inte.

Försök istället att njuta och se på när ditt liv öppnas upp blad för blad på ett magiskt sätt som en vacker blomma! Livet ordnar sig på ett sätt som du inte ens har tänkt på. Om du går igenom något tufft just nu så är det över snart. Du har lärt dig livsläxor som du kommer att ha nytta av i framtiden. Använd den här tiden för att bygga upp din styrka.

Andas djupt och gör ditt bästa för att hålla dig positiv och glad, och kom ihåg att slappna av för allt blir toppen i slutändan.

Jag får också upp en nyfikenhet och en vändning. Det handlar om något som du är nyfiken på. Tänk på vad du skulle vilja lära dig mer om?
Din nyfikenhet är som en karta som hjälper dig att se vägen som din själ leder in dig på. Du är naturligt intresserad av det som hör ihop med ditt uppdrag här i jordelivet, och det är också en del av varför du kom till jorden. Var uppmärksam på dina tankar och agerande för att få en klarare bild av vart din nyfikenhet tar vägen. Lägg märke till vilka ämnen som får igång dig. Tänk också på vad du gör på din fritid. Vad är det som du uppmärksammar hos andra människor?

Du kan också fråga dina nära och kära om råd angående det här, och vad som har uppmärksammats om detta. Öppna upp för att gå in i ett nytt ämne/projekt som du är nyfiken på som du vill lära dig mer om.

Använd din nyfikenhet som bränsle som driver dig framåt mot en större förståelse både om dig själv och din värld.

Dagens erbjudande
Enstaka frågor
2 frågor 175:- Ord. Pris 275:-

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com

Här hittar du min Nya grupp inom Skönhet & Hälsa
Psst! Det finns möjlighet att jobba tillsammans med mig inom hälsa med ett riktigt spännande koncept!

Hälsokoncept
Är du intresserad av hälsa/skönhet och vill vara med på en spännande utveckling oavsett vart du befinner dig?
Tycker du att det är roligt att hjälpa andra människor till en bättre hälsa?
Tycker du om rena veganska produkter som inte är testade på djur?
Är du själv i behov av att köra en detox, och avsluta detta året med en lättare känsla och en härlig nystart på nästa år?
Vill du jobba tillsammans med mig och förmedla detta vidare, så går det också bra.

Det är så fina produkter både för människa och våra älskade husdjur!

Här kan du läsa mer och anmäla dig.

Ha en magisk fortsättning på kvällen!
Namaste Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke