Budskap 12/12

0

Dagens erbjudande med dagens speciella datum 12/12 kan du se längre ned i inlägget under bilden. Jag ska ha en spännande utlottning av magiskt vackra healing-kort. Alla som bokar en tjänst av mig idag är med i dragningen som sker 23/12. Följ mig gärna här för mer info om utlottningen.

Är du i behov av vägledning, healing eller vill du hoppa på en ny 5 dagars spännande boost som eldar på kreativiteten och kraften? Den hjälper dig dessutom att attrahera mer av det du vill ha i ditt liv. Innehåller även en session healing.
Jag har endast ett begränsat antal platser till denna kurs för detta året.
Kursen kostar 666:- just nu Ord. Pris 1222:-
Uppdatering! Nu finns det endast 2 platser kvar!
Om du vill investera i dig själv och få denna boost så passa på medans det finns platser kvar. Det går också bra att ge bort i julklapp till någon som du bryr dig om! Priset gäller fram till 24/12!

Budskapet idag förmedlar att det värsta är nu bakom dig och nya positiva erfarenheter syns i horisonten. Du har tagit dig igenom både storm, tuffa händelser tidigare i ditt liv och nu ligger det i ditt förflutna och du går mot ljusare tider. Rena dig från tidigare negativa upplevelser och minnen, så att du gör plats för denna fina nya tid som du går in i. Behåll det du har lärt dig av ditt förflutna som hjälper dig på ett positivt sätt. Håll inte fast vid något som kan tynga ned dig och få dig att känna bitterhet. Du är här för att leva ditt liv fullt ut så släpp taget om bromsarna.

Du kan affirmera “Jag går in i en ny harmonisk fas i mitt liv som ger mig inre frid.”

Den nya tiden får jag upp dig som en entreprenör och dina affärer är omringat av magiska möjligheter. Du har drivet och disciplinen att vara din egen chef. Du har de magiska ingredienserna för att det ska bli ett lyckat projekt. Du har allt stöd som du behöver från dina änglar och övriga hjälpare på andra sidan. Så länge du håller fast vid att vara entusiastisk, så kommer det nya möjligheter till dig. Din positiva energi lockar nya kunder, klienter och kontrakt.

Om du är inne på det här just nu så är det tid att visualisera, affirmera och chanta och äta hälsosamt, få bra sömn och röra på dig. Allt det tillsammans öppnar upp för mirakel i ditt liv och företagande. Kom ihåg att det här klarar du!

Erbjudande (Gäller endast idag fram till midnatt)

Enstaka frågor
3 frågor 350:- Ord. Pris. 400:-

Healing på Distans 350:- Ord. Pris 550:-
Har du ett mål som du kämpar med att nå? Är det något inom dig som inte vill släppa taget? Det är kanske en kärleksfull knuff framåt eller kanske en djup rening som är viktigt för att du ska komma dit. Denna healing är kraftfull och går på djupet. Du kommer att få en liten uppgift att göra innan healingen som är en del av det.

Paketpris på ovanstående tjänster
3 frågor + Healing på distans 600:- Ord. Pris 950:-

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com

Här hittar du min Nya grupp inom Skönhet & Hälsa
Psst! Det finns möjlighet att jobba tillsammans med mig inom hälsa med ett riktigt spännande koncept!
Annars så finns det väldigt fina ekologiska produkter både för människa och våra älskade husdjur!
Välkommen in och kika!

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke