Budskap 24/11

0

Välkommen Fredag! 🙂
Idag kör jag Black Friday med fina erbjudanden och sedan så är det endast 3 platser kvar för i år att gå min kurs Väck Din Inre Glöd!
Är det inte dags att elda på din inre glöd i vintermörkret?

Är du i behov av vägledning, healing eller vill du hoppa på kursen till ett bra pris? Jag kommer att stänga för kursintag nästa vecka 30/11 och sedan öppna upp till våren igen. Passa på att boka och investera i dig själv. 🙂

Budskapet förmedlar att nyfikenhet är nyckeln för dig just nu. Att vara nyfiken på någonting nytt som ett projekt eller något annat som du är nyfiken på. Något som tänder en gnista inom dig som öppnar upp nya vägar för dig. Gör det med kärlek utifrån vad ditt hjärta och själ leder dig till för det kommer att ta dig framåt och även att du ska kunna njuta av här och nu. Änglarna säger definitivt JA till en positiv fråga som du har funderat på!

Energin är nu även rätt för meditation, att ta en stund för dig själv och reflektera över vad du verkligen vill och önskar!

Se mina spännande erbjudanden nedan!

Vill du gå min kurs Väck Din Inre Glöd? (Jag stänger för kursintag 30/11 och öppnar till våren igen.) Passa på nu! 1000:- för 2 månader Ord. Pris kommer att bli 900:- / mån nästa år.
Jag anpassar den efter behov och individ. Du får gärna komma med önskemål av något du gärna vill ska ingå i kursen utöver det som jag leds till.
Kursen är på 4 veckor men går att förlängas så länge du vill och har behov.
Du får vägledning och healing 1 gång/vecka och coachning när du behöver det där emellan + mycket annat.
Jag jobbar med änglarna i varje steg för att lyfta fram din inre glöd så att du kan lysa starkt, och gå den väg som din själ leder dig till!

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com

Här hittar du min Nya grupp inom Skönhet & Hälsa
Psst! Det finns möjlighet att jobba tillsammans med mig inom hälsa med ett riktigt spännande koncept!
Annars så finns det väldigt fina ekologiska produkter både för människa och våra älskade husdjur!
Välkommen in och kika!

Ha en riktigt magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke