Budskap 15/11

0

Ett budskap från mig och Änglarna!
Hoppas att du har haft en riktigt fin dag! 🙂

Budskapet förmedlar att om du känner stress så behöver det nödvändigtvis inte vara din egen stress det handlar om. Det kan vara någon annans stress som “stressar” dig. Det kan även vara så att människor som ger dig stress kan vara lite för nära inpå, att det är bra att ta en paus och att få lite tid för dig själv och rena dig. Du kan känna dig ledsen eller kanske arg. Oavsett vad så är det bra att ta ett steg tillbaka och rena dig från alla energier som tynger, för då finns det utrymme för något nytt. Det är viktigt att du tar hand om dig och din hälsa nu och släppa stress. Du har möjligheten att välja dina tankar och vad du vill lägga din energi på, och änglarna uppmuntrar dig att välja glädje.

För några så betyder det här att någon av dina mor/farföräldrar som inte finns här i jordelivet längre finns med och vakar över dig från andevärlden. Ni har ett starkt band som aldrig kan klippas, det kommer ni alltid att ha.
Kärleken till dig är så stark och jag kan höra “Jag älskar dig”. Den kärleken finns alltid där och omsluter dig för evigt.
Din kärlek hjälper den här vackra själen att läka på andra sidan, likaså du här i jordelivet. Ni hjälper varandra oavsett vart ni befinner er.
“Jag är stolt över dig. Be mig om hjälp”. Du kan be om hjälp tyst mentalt för dig själv, för dina tankar hörs dit. Du kan också skriva ett brev om det känns bättre, men också fråga direkt. Hjälpen kommer på ett ännu bättre sätt än vad du kan föreställa dig. En fin gåva du kan ge är att vara glad och hälsosam, att jobba dig åt det hållet för när du är glad och lycklig så ler våra älskade på andra sidan.

Jag får också till mig att du har så mycket kreativitet inom dig som vill ut på olika sätt. Du har talang och kanske ett annorlunda sätt att lära dig saker på. Det spelar ingen roll om inte andra förstår dig så låt inte det bekymra dig, fortsätt med ditt. Det viktiga är att du förstår att du är begåvad, smart och klok. Du har mycket att erbjuda. Använd dina talanger för att hjälpa andra, gör klart projekt som du påbörjat. Kom ihåg att du är en gåva till världen!

Du kan affirmera varje morgon för att manifestera det du önskar!

Veckans erbjudanden! (Gäller 13/11 – 19/11)
Kärleksläggning + Healing 599:- Ord. Pris 650:-
Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken i en nuvarande relation? Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet med healing. Jag guidar dig framåt.

Healing till dig och ditt/dina husdjur 333:- Ord. Pris. 450:-
Kraftfull, renande och stärkande healing på distans. Det ger harmoni och balans och healingen går dit den ska. Kanske vill du stärka ditt och ditt husdjurs band eller så kanske det finns ett problem som ska harmoniseras eller minska stress. Oavsett vad så hjälper healingen och gör det den ska för att hela dig och ditt husdjur. Välkommen för en helande stund.

Karolinas Special 333:- Ord. Pris 400:-
Har du funderingar på hur du ska ta dig dit du önskar? Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Vill du gå min kurs Väck Din Inre Glöd? (Kursen/priset gäller tills vidare. Jag meddelar vid förändring) 1000:- för 2 månader
Jag anpassar den efter behov och individ. Du får gärna komma med önskemål av något du gärna vill ska ingå i kursen utöver det som jag leds till.
Kursen är på 4 veckor men går att förlängas så länge du vill och har behov.
Du får vägledning och healing 1 gång/vecka och coachning när du behöver det där emellan + mycket annat.
Jag jobbar med änglarna i varje steg för att lyfta fram din inre glöd så att du kan lysa starkt, och gå den väg som din själ leder dig till!

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com

Här hittar du min Nya grupp inom Skönhet & Hälsa
Psst! Det finns möjlighet att jobba tillsammans med mig inom hälsa med ett riktigt spännande koncept!
Annars så finns det väldigt fina ekologiska produkter både för människa och våra älskade husdjur!
Välkommen in och kika!

Ha en riktigt magisk kväll!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke