Budskap 11/11

0

Välkommen Lördag! 🙂

Budskapet förmedlar att det är en bra dag att reflektera över dina tankar, det kan vara bra att ändra tankemönster så förändras hela din verklighet. Det är ett bra sätt att ta hjälp av för att släppa något från ditt förflutna som håller tillbaka dig eller plågar dig. Änglarna kan hjälpa dig att se på ditt liv och världen med lite klarare ögon. De bjuder in dig att ändra ditt sätt att se på vissa situationer, eftersom det är möjligt att din nuvarande inställning kanske hindrar dig från att bli ditt bästa jag.

Änglarna uppmuntrar dig till att öppna både ditt sinne och dina ögon; gå bortom de gränser du har satt upp för dig själv och tänk på att det sättet du ser på världen bestämmer hur du uppfattar världen.
Det finns flera möjligheter som snart kommer att öppna sig för dig, men det finns något inre arbete att göra för att kunna ta emot det fullt ut.

Det är också bra att vara förberedd på det som du vill nå. Fokus kommer att hjälpa dig, och du har möjlighet att vara mer förberedd än tidigare.
Lägg upp en plan och se dig själv lyckas! Lita på att de högre makterna finns där och stöttar och visar dig vägen.

Släpp fram din kraftfulla energi så att det riktigt blixtrar om dig!
Följ din strategi för att komma till ditt mål. Det kan också vara bra att samarbeta med andra med det som du behöver hjälp med.

Det handlar också om att ge och få, att det är bra med en balans så att du inte kommer i otakt med universum.

Se mina erbjudanden nedan! 🙂

Helgerbjudande!

Healing på distans 444:- Ord. pris 550:-
Har du ett mål som du kämpar med att nå? Är det något inom dig som inte vill släppa taget? Det är kanske en kärleksfull knuff framåt eller kanske en djup rening som är viktigt för att du ska komma dit. Denna healing är kraftfull och går på djupet. Du kommer att få en liten uppgift att göra innan healingen som är en del av det.

Vägledning 30 min 333:- Ord pris. 400:-
Du kan ställa frågor till mig så svarar jag. Förmedlar vad änglarna vill att du ska veta. De leder mig till det som du ska veta. Om du önskar kontakt med andra sidan så går det också bra. Kanske vill du även ha healing.Dessa vägledningar kan vara mixade med olika saker, och det är precis som det ska. Vi tar det som det kommer, änglarna samarbetar med oss under tiden. Detta gör vi på distans via text/chatt.

Vägledning 60 min 444:- Ord pris. 550:-
Du kan ställa frågor till mig så svarar jag. Förmedlar vad änglarna vill att du ska veta. De leder mig till det som du ska veta. Om du önskar kontakt med andra sidan så går det också bra. Kanske vill du även ha healing.Dessa vägledningar kan vara mixade med olika saker, och det är precis som det ska. Vi tar det som det kommer, änglarna samarbetar med oss under tiden. Detta gör vi på distans via text/chatt.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com

Här hittar du min Nya grupp inom Skönhet & Hälsa
Psst! Det finns möjlighet att jobba tillsammans med mig inom hälsa med ett riktigt spännande koncept!
Annars så finns det väldigt fina ekologiska produkter både för människa och våra älskade husdjur!
Välkommen in och kika!

Ha en riktigt magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke