Budskap 7/9

0

Välkommen Torsdag!

Hoppas att du har en riktigt härlig dag. För mig blir det arbete men när man älskar det man gör så är det underbart, då lever man i passion och det är en livsstil. Om du också vill jobba vart du vill och välja när och hur mycket, så är du välkommen till min hälsogrupp på fb. Du hittar länken längre ned i inlägget så hjälper jag dig.

Budskapet idag förmedlar att kliva ur det gamla, det är dags att visa upp ditt sanna jag, dina gåvor och talanger. Släpp det gamla som att ömsa ditt gamla skinn och kliv fram. Det hjälper dig att övervinna gamla begränsningar som kan ha med ditt förflutna att göra, negativa tankar eller något annat som har “förgiftat” dig, och därmed begränsat dig.

Du omsluts av en fin energi nu av förnyelse som ger ditt liv ett lyft. Om andra inte har sett den du på djupet är eller om du känner dig misstolkad, så lämnar den energin dig nu. Din hängivenhet till att växa kommer att få människor omkring dig att lägga märke till allt det arbete du har gjort och gör i ditt inre. Du får nu djupare kontakt med någon som du har i ditt liv, det är som att du föds på nytt!

Återkommande är att din vilda sida vill komma fram, låt det dansa fram från ditt inre! Våga sticka ut från mängden, var äkta och kraftfull. Låt inte någon annan begränsa dig, lev ut dina gåvor fullt ut nu. Låt den del av dig som vill uppnå och leva din dröm komma fram och börja leva fullt ut nu.
Låt ingen stoppa dig med någon fälla, fortsätt framåt i din jakt på utveckling och frihet för det är du värd!

Det här steget ger dig healing och stöttning att fortsätta framåt, du är stark och modig!

Erbjudanden (Gäller hela veckan 4/9 – 10/9)

Healing på distans 444:- Ord. pris 550:-
Har du ett mål som du kämpar med att nå? Är det något inom dig som inte vill släppa taget? Det är kanske en kärleksfull knuff framåt eller kanske en djup rening som är viktigt för att du ska komma dit. Denna healing är kraftfull och går på djupet. Du kommer att få en liten uppgift att göra innan healingen som är en del av det.

Kärleksläggning 333:- Ord. pris 400:-
Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken i en nuvarande relation? Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet. Jag guidar dig framåt.

Kärleksläggning + Healing på distans 555:- Ord. pris 650:-
Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken i en nuvarande relation? Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet med healing. Jag guidar dig framåt.

Andekontakt 555:- Ord. pris 600:-
Jag kopplar upp mig, och förmedlar budskap från andevärlden. Det gör vi på distans.


❤️❤️

Vill du gå min kurs Väck Din Inre Glöd? (Detta gäller tills vidare. Jag säger till innan jag gör någon ändring)
Väck Din Inre Glöd? Jag anpassar den efter behov och individ. Du får gärna komma med önskemål av något du gärna vill ska ingå i kursen utöver det som jag leds till.
Kursen är på 4 veckor men går att förlängas så länge du vill och har behov.
Du får vägledning och healing 1 gång/vecka och coachning när du behöver det där emellan + mycket annat.
Jag jobbar med änglarna i varje steg för att lyfta fram din inre glöd så att du kan lysa starkt, och gå den väg som din själ leder dig till!
Du är varmt välkommen för mer info och bokning! ♥️

Den kostar nu 1000:- för 2 månader eller 666:- per månad. Ord. Pris 700:- /mån.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com

Här hittar du min Nya grupp inom Skönhet & Hälsa
Psst! Det finns möjlighet att jobba tillsammans med mig inom hälsa med ett riktigt spännande koncept!
Annars så finns det väldigt fina ekologiska produkter både för människa och våra älskade husdjur!
Välkommen in och kika!

Ha en riktigt magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke