Budskap 8/7

1

“Detta inlägg innehåller annonslänkar för Care Of Gerd”

Välkommen Fredag!
Jag hoppas att du har fått en fin start på helgen. Till mig kom det en humla på morgonpromenaden som var så liten och så svag, jag skriver mer om det på min instagram eller på facebook under eftermiddagen.
Du får gärna följa mig på Instagram för jag kommer att lägga ut nytt spännande där inom kort. Du hittar min Instagram om du skrollar ned och kikar under statistik, då kommer du direkt till mig.

Det är viktigt och hedrande att ta hand om sig själv inifrån och ut.
Här kan du hitta underbara produkter både för henne och honom. Produkterna är inte testade på djur, det är bara naturligt innehåll som värnar om natur, djur och människa. Varför inte göra en uppfriskande ritual där du tar hand om dig själv, din hud och stillar ditt sinne?

Budskapet handlar om att bygga upp något, att man klättrar uppåt och framåt i det man jobbar med. Håll koll på detaljerna gör enligt plan i det. Gör klart en sak i taget förmedlas det. Det kommer att bli bra även om du gör en sak i taget, fast du kanske känner att du vill göra fler saker samtidigt.

Det här kan handla om något du bygger upp tillsammans med någon om du inte gör det själv. Kan vara ett kommande gemensamt hem eller bröllop, att ni bygger upp något i hemmet eller ett alldeles nytt hem.
Det kan också vara något du bygger upp inom din karriär eller arbete. Du kan bli befordrad om du är anställd.

Det ser ut att ljusna nu på många plan, mycket ljus kommer in. Det är viktigt att tänka på vad som ger Dig lycka, änglarna påminner dig om att hedra dig själv och dina åtaganden. Då lägger du grunden för din framtid, din karriär och relationer.

Ärkeängel Rafael är med dig, du kan be honom om att heala och hjälpa dig i olika situationer som du befinner dig i. Han kommer med sin kraftfulla energi och börjar att jobba med dig. Lyssna på vad han ber dig om så att han lättare kan hjälpa dig.

När det har fallit på plats så ser det ut som ett kärt återseende med någon men också med nya människor. Ni är likasinnade och ni gillar liknande aktiviteter. Det kan bli nya vänner och eventuellt kärlek för någon annan. Ni kan hjälpa varandra framåt. Det är människor som du har tidigare liv med som ni kommer eventuellt att diskutera och forska vidare i för att få svar. Ni delar talanger som ni upptäcker på nytt!

Mycket glädje väntar!

Affirmation: Jag säger JA till mig själv. Jag skapar mitt liv för mitt högsta syfte. Jag är modig. Jag ser vägen som är öppen för mig.
Kristaller: Ametist, rosenkvarts, pyrit, bergskristall, selenit.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och min passion och livsstil är det andliga, hälsa och välmående och att kunna göra det där jag känner inspiration och glädje. Om du också vill kunna skapa en härlig livsstil där du kan vara vart du vill och bygga upp mer frihet så guidar jag dig gärna. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, ger budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom en hel del i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Namaste Karolina

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    🙏💗

Lämna en tanke