Budskap 7/7

5

“Detta inlägg innehåller annonslänkar för Soul Factory

Välkommen Torsdag, snart helg!
Det blev inget budskap igår för jag var på sjukhuset med min man. Han mår bra nu. Så nu kommer det ett budskap från mig och änglarna till er vackra själar.
Du får gärna följa mig på Instagram för jag kommer att lägga ut nytt spännande där inom kort. Du hittar min Instagram om du skrollar ned och kikar under statistik, då kommer du direkt till mig.

Jag får in en man som är balanserad och har ett lugn som smittar av sig på omgivningen. Han får dig att känna balans, han öppnar dina ögon för det som finns tillgängligt för dig. Han får dig att lyfta din blick och släppa det du gör för stunden för att ta emot en ny chans som väntar.

Den här mannen kan även vara du själv som hjälper en kvinna. Då kan det vara så att era olika egenskaper flätas samman till fin kärlek. Bådas egenskaper är viktiga, ni kompletterar varandra på ett fint och speciellt sätt. Om inte detta handlar om en kärleksrelation så kan det bli fin vänskap där ni delar talanger och erfarenheter med varandra. Ni båda växer och utvecklar gåvor och vibrerar högt.



Oavsett om du är kvinna eller man så går du in i en fas av en djupare förståelse, att du är mer redo för att lära dig mer om något. Nu är det en bra tid för det! Sätt dig i sadeln och öppna upp för det som har varit dolt för dig! Gå in genom dörren till det som är tillgängligt här och nu, börja där!

Affirmation: Jag säger JA till mig själv. Jag skapar mitt liv för mitt högsta syfte. Jag är modig. Jag ser vägen som är öppen för mig.
Kristaller: Ametist, rosenkvarts, pyrit, bergskristall, selenit.

Här hittar du dessa magiska kristaller

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och min passion och livsstil är det andliga, hälsa och välmående och att kunna göra det där jag känner inspiration och glädje. Om du också vill kunna skapa en härlig livsstil där du kan vara vart du vill och bygga upp mer frihet så guidar jag dig gärna. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, ger budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom en hel del i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Namaste Karolina

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

  1. Mia den

    Tack 💕🙏

  2. Camilla den

    Skickar styrkekram till både dig o din man! 🌷

    • karolinaochanglarna den

      Tack fina.
      Kram Karolina <3

  3. Malin den

    Tack 🌸

    • karolinaochanglarna den

      Kram Karolina <3

Lämna en tanke