Budskap 4/7

1

“Detta inlägg innehåller annonslänkar för Welify  

Välkommen till en ny fin vecka trots att det regnar, det är ju viktigt det också. Då kan man ägna sig åt trevliga saker inomhus som något kreativt. Tycker även att en uppfriskande promenad när det har regnat är härligt.

Du får gärna följa mig på Instagram för jag kommer att lägga ut nytt spännande där inom kort. Du hittar min Instagram om du skrollar ned och kikar under statistik, då kommer du direkt till mig.

Jag kommer att fortsätta att svara på bokningsförfrågningar under dagen, jag hann inte med alla igår.

Här hittar du budskap för stjärntecken

Budskapet idag vill säga att du har nu möjligheten att på något sätt visa och erbjuda dina talanger och gåvor till världen. Änglarna påminner dig om att inte gömma dig, var inte blyg utan ställ dig i ljuset och tillåt dig att stråla. Håll inte tillbaka det du har att dela med dig av. Det kan nu vara så att du lär ut något till andra. Kanske hjälper andra att öva upp sina talanger eller att du övar upp dina egna talanger. Det ser ut att kunna vara eller bli något för en större grupp. Oavsett om det handlar om att tala om kärlek, gåvor, talanger, eller något annat ämne som du känner dig trygg i så blir det bra.

Det är en bra tid att bygga upp ditt rykte nu och ta vara på möjligheterna som kommer. Du har mycket kraft och vackra saker att dela med dig av!

Har du ont i nacken? Här finns en fiffig produkt som mjukar upp din nacke på bara några minuter.

Du kan få hjälp av en kvinna som du känner dig trygg med, du kanske känner henne redan eller så är hon en ny person för dig. Hon lyfter dig, ger dig kraft och mod att fullfölja det som du vill nå. Hon är även bra på kommunikation eller att skriva så är du inne på det så ta hjälp av denna kvinna. Du är inne i en växande fas så ta för dig.

Utöver detta så finns det ett band av kärlek som kan fördjupas med någon som du känner, eller så kan du möta en ny person. Det kan även vara en vän eller en familjemedlem som hjälper dig. Var öppen för det.

Här hittar du en härlig vetekudde med doft av magisk lavendel som lugnar ditt sinne, minskar stress och samtidigt mjukar upp stela muskler.

Affirmation: Jag säger JA till mig själv. Jag skapar mitt liv för mitt högsta syfte. Jag är modig. Jag är kraftfull.
Kristaller: Grön aventurin, röd jaspis, pyrit, rosenkvarts, ametist.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och min passion och livsstil är det andliga, hälsa och välmående och att kunna göra det där jag känner inspiration och glädje. Om du också vill kunna skapa en härlig livsstil där du kan vara vart du vill och bygga upp mer frihet så guidar jag dig gärna. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, ger budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom en hel del i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Namaste Karolina

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    🙏💗💗💗

Lämna en tanke