Budskap 24/6

8

“Detta inlägg innehåller annonslänkar för Soul Factory”

En riktigt mysig och glad midsommar önskar jag dig! 🙂
Vi hade 24 grader redan vid 09 imorse. Så det blir en varm dag idag!
Budskap för stjärntecken kommer på Söndag istället för idag. Vanligt budskap kommer som vanligt imorgon.
Du får gärna följa mig på Instagram om du har det för jag kommer att lägga ut nytt spännande där inom kort. Du hittar min Instagram om du skrollar ned och kikar under statistik, då kommer du direkt till mig.

Det fortsätter att växa och bli starkare det du är inne på. Du har lagt ned tid och ansträngningar i något som är viktigt för dig, omständigheterna ser bra ut. Om det har varit tufft ekonomiskt nyligen så slappna av. Det finns en fin möjlighet för dig att få fart på flödet och inte bara det ekonomiska. Det gäller alla delar av ditt liv, din kreativitet, din karriär! Så fortsätt att jobba på framåt och var redo för att ta emot ett fint överflöd!

Här kan du hitta väldoftande fantastiska produkter för kroppen. Varför inte en tvål med rosenkvarts i för att lösa upp blockeringar och öppna ditt hjärta för kärlek? Jag kan känna doften av dessa magiska produkter.

Under precis rätt tidpunkt så kommer du att möta någon som du har tidigare liv tillsammans med. Det är ett förutbestämt möte. Den personen har i sitt tidigare liv på något sätt arbetat med det du är inne på, kanske även i detta liv. Du får hjälp framåt. Ni kanske var syskon i ett tidigare liv, nära vänner eller så lärde du dig mycket av den personen. Det känns starkt och lovande, var redo!


Förutbestämda möten fortsätter och nu handlar det mer om en kärleksrelation. Det mötet kommer när du minst anar det om inte den personen redan finns i ditt liv. Änglarna viskar “Lyssna in varandra. Se varandra.”

Affirmation: Jag säger JA till mig själv. Jag skapar mitt liv för mitt högsta bästa.
Kristaller: Rosenkvarts, grön kalcit, pyrit, onyx, golden healer, aventurin.


Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

  1. Ulrika den

    Tusen tack för fint budskap 🙏💕
    Trevlig midsommar ☀️🇸🇪🌼🍓🎶

    • karolinaochanglarna den

      Tack detsamma fina 🌸🥰🌸🙏
      Kram Karolina

  2. Mia den

    Tack 🙏💕 å Glad midsommar 🦋🍓🌸

    • karolinaochanglarna den

      Tack detsamma fina 🌸🥰🌸🙏
      Kram Karolina

  3. Leischa den

    Underbara budskap som värmer mitt ❤️ Tack fina och glad midsommar❤️

    • karolinaochanglarna den

      Härligt att höra, tack! 🤗 Detsamma fina 🌸🥰🌸🙏
      Kram Karolina

  4. Eva-Britt den

    Tack💗Hoppas midsommarhelgen är riktigt fin🌸🌼🌺

    • karolinaochanglarna den

      Tack för det fina. Det önskar jag dig med. ❤️🌸❤️🙏
      Kram Karolina

Lämna en tanke