Budskap 23/6

10

“Detta inlägg innehåller annonslänkar för Soul Factory”

Välkommen Torsdag!
Snart är det midsommar, hur ska du fira? Vi ska grilla och ha en mysig dag/helg. Tyvärr så uteblev budskapet igår för jag hade mycket att ordna med. Nu är en del saker planerat som komma ska, håll koll! 😉
Du får gärna följa mig på Instagram om du har det för jag kommer att lägga ut nytt spännande där inom kort. Du hittar min Instagram om du skrollar ned och kikar under statistik, då kommer du direkt till mig.

Här kan du hitta väldoftande fantastiska produkter för kroppen. Varför inte en tvål med rosenkvarts i för att lösa upp blockeringar och öppna ditt hjärta för kärlek? Jag kan känna doften av dessa magiska produkter.

Det verkar som att du har bestämt dig för en väg som du vill gå eller så gör du det snart. Om det inte är en fysisk flytt som du gör så kan det handla om en resa. Du kanske har känt en osäkerhet eller att du har dubbla känslor för att ta det steget som du är på väg att ta. Änglarna säger till dig att det är dags att ta steget. Ha tillit till att du inte kommer att falla. Du är på rätt väg!

Du kommer att komma till ett sorts väntrum men förvänta dig inte att du ska sitta där under en lång tid, eller att det blir tråkigt. Du kan se det som en förberedelse som är ett steg på din livsresa. Du har många med dig som gärna vill assistera dig framåt, det finns både älvor, änglar som viskar i ditt öra, någon närstående och andra väsen. Du omges av en magisk energi av alla dessa som är närvarande tillsammans med din egen. Hänge dig, öppna upp för deras visdom och kärlek. De försöker att nå fram till dig och vill dela med sig av sitt ljus och sin kraft. Du har sällskap av dessa fina varelser, tillsammans så når ni drömmen.


Om du inte får till dig så mycket som du önskar så tänd gärna ett ljus, be om tydligare budskap. Tacka alltid för de tycker om när vi är tacksamma.
Jag känner att bland dessa varma energier så kan någon vara en mormor/farmor eller ännu en generation bakåt.

Ta vara på den här fina tiden av förberedelse, närvaro och fina händelser.
Kom ihåg att om du kommer in i någon konflikt med någon runt dig så vibrerar du högt. Se på situationen från ett högre perspektiv, ta det inte personligt.

Affirmation: Jag säger JA till mig själv. Jag skapar mitt liv för mitt högsta bästa. Jag drar till mig allt som är kärlek.
Kristaller: Rosenkvarts, pyrit, ametist, angelit.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

  1. Mia den

    Tack 💕🙏

    • karolinaochanglarna den

      ❤️🥰🙏
      Kram Karolina

  2. Eva-Britt den

    Tack💗🌸 🌺🌼

    • karolinaochanglarna den

      ❤️🥰🙏
      Kram Karolina

  3. Leischa den

    🙏💗💗💗

    • karolinaochanglarna den

      ❤️🥰🙏
      Kram Karolina

  4. Kristina den

    Tusen TACK ! 🙏💞

    • karolinaochanglarna den

      ❤️🥰🙏
      Kram Karolina

  5. Elisabeth den

    ❤️🙏🏻☀️

    • karolinaochanglarna den

      ❤️🥰🙏
      Kram Karolina

Lämna en tanke