Budskap 19/6

2

“Detta inlägg innehåller annonslänkar för Soul Factory”

Välkommen Söndag!
Jag hoppas att du har lika soligt som jag idag, njut av den vackra sommaren.
Du får gärna följa mig på Instagram om du har det för det jag kommer att lägga ut nytt spännande där inom kort. Du hittar min Instagram om du skrollar ned och kikar under statistik, då kommer du direkt till mig.

Här kan du hitta många olika vackra och magiska orakel/tarotkort m.m.

Det är nu dags att göra något annorlunda, gör något på ett nytt sätt. En bra dag att ta ett steg framåt i ett helt nytt spår som du själv “går in”. Prova något nytt idag! Du kommer att känna tacksamhet i slutändan att du valde nya vägar, att du vågade!


Ett förutbestämt möte ligger nära i tiden. När du gör något nytt och rör om i dina energier så blir du mer mottaglig och öppen. Du öppnar då upp för att ta emot. Begränsningar som du kan ha satt upp för dig själv minskar per automatik när du är avslappnad. Det mötet känns starkt och energiladdat!

En nuvarande relation kan bli starkare, djupare och få en förnyelse. Om ni båda ser till att hedra varandra och karman ni delar, så kan det här bli och vara den finaste relationen som du kan tänka dig.

Mötet kan även vara arbetsrelaterat eller ha med något projekt att göra, det är snart dags!

Oavsett vad mötet handlar om så öppnar det upp för nya fina händelser för dig!

Affirmation: Jag säger JA till mig själv. Jag skapar mitt liv för mitt högsta bästa.
Kristaller: Grön kalcit, pyrit, onyx, golden healer, aventurin.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack fina🙏💗💗💗

    • karolinaochanglarna den

      ❤️🙏🦋
      Kram Karolina

Lämna en tanke