Budskap 18/6

0

“Detta inlägg innehåller annonslänkar för Soul Factory”

Välkommen Lördag! 🙂
Det har regnat hos mig inatt, då blir moder jord glad! Igår på kvällspromenaden så var det två söta harar som låg och vilade, åt lite gräs. Fåglarna kvittrade i skogen intill, en och annan koltrast visade sig. Deras sång är speciellt vacker tycker jag, det ger en fin harmoni. Du får gärna följa mig på Instagram om du har det för det jag kommer att lägga ut nytt spännande där inom kort. Du hittar min Instagram om du skrollar ned och kikar under statistik, då kommer du direkt till mig.

Budskapet förmedlar att det du lämnar eller har lämnat kanske har fått dig att fastna i något tankemönster som inte är bra för dig? Det kan handla om ett beteendemönster som du upprepar varje gång/ofta när du går igenom en förändring i ditt liv. Varje gång du upplever det så kan du börja att förändra dina olika mönster om dessa mönster inte är bra för ditt högsta bästa.

Det kan komma upp en konflikt runt dig idag som kan vara av ekonomisk karaktär, det måste inte vara en så stor sak. Det här kan vara någon i din närhet så det måste inte handla om dig. Kanske är du en medlare mellan två personer. Oavsett om det handlar om dig själv eller någon annan så vibrerar du högt, du kan hantera det på ett effektivt sätt. Du ser det som behöver göras tydligt. Låt dig inte dras in i det känslomässigt, utan se mer på det som behöver göras.

Det finns en kvinna som i sin tur ger dig inspiration men också värdefull information. Hon hjälper dig till nästa nivå av förståelse och visdom. Denna kvinna kan även hjälpa dig med kommunikation om du har det framför dig.
Det är en tid nu av ökad känsla av att vara redo att lära sig, att ta till sig ny kunskap. Det är en extra bra tid för nytt lärande nu.
Denna kvinna kan vara du själv som lär ut något till andra. Det kan också handla om att dörren till kärleken öppnas om du är singel. Det kan bli en fördjupning för både singlar som möter någon och för redan existerande relationer.

Affirmation: Jag säger JA till mig själv. Jag skapar mitt liv för mitt högsta bästa.
Kristaller: Grön kalcit, pyrit, onyx, golden healer, aventurin.

Här kan du hitta många olika vackra och magiska orakel/tarotkort m.m.



Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke