Budskap 2/6

6

“Detta inlägg innehåller annonslänkar för Nordic spectra”

Nu handlar det om att göra en inre förberedelse innan det är dags att agera fullt ut. I ditt inre så får du svar, kraften och vilken riktning du ska ta. Det kanske känns som en väntan på vissa områden i ditt liv. Tänk då på att det här är bara en tid då du förbereder dig för att gå in i din kraft. Tiden för dig att agera kommer, och då blir det desto bättre när du är i din kraft fullt ut.

Den här tiden är även bra för att få till dig information, det är en liten fortsättning från gårdagen. Du kan få till dig saker som är viktiga för din utveckling. Energierna är kraftfulla och din mediala förmåga blir starkare och klarare. Du som inte har känt av det så tydligt ännu är nära, för den gåvan har du använt i tidigare liv. Du kan få till dig bilder, känslor som du inte kan förklara. Det kan komma på många olika vis nu. Det kan vara en idé att skriva ned det du får till dig och vad du får för känslor m.m.
Reflektera över det och se din spännande utveckling.

Änglarna förmedlar att ta emot hjälpen som du har bett om. Det blir mycket lättare om du släpper kontrollen och låter änglarna jobba tillsammans med dig. Det kommer att ge dig vägledning som du kan höra om du stillar ditt sinne, då blir det mer tydligt.

Ett inre utforskande leder inte bara till en ökad inre kraft, det leder också till att du får mer kraft och inspiration i din yttre värld.
En spännande tid väntar!

Affirmation: Jag känner tillit. Jag säger JA till mig själv. Jag är kärlek.
Kristaller: Ametist, fluorit, lapis lazuli, tigeröga, turmalin.

Här kan du hitta vackra smycken för alla. Kanske i doppresent, förlovning eller studenten? Det finns något för alla.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och min passion och livsstil är det andliga, hälsa och välmående och att kunna göra det där jag känner inspiration och glädje. Om du också vill kunna skapa en härlig livsstil där du kan vara vart du vill och bygga upp mer frihet så guidar jag dig gärna. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, ger budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom en hel del i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Namaste Karolina

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Mia den

    Tack 🙏💕

    • Kristina den

      Som ett vattenfall! Talande bild! Tack! 🙏🦋♥️

      • karolinaochanglarna den

        Javisst är det en vacker bild! ❤️✨🙏
        Kram Karolina

    • karolinaochanglarna den

      ❤️🥰🙏
      Kram Karolina

  2. Cina den

    Cina 2 juni
    Tackar så jättemycket för den härliga vägledning jag fick idag.
    Den gav mig bekräftelse, insikter och styrka för att gå vidare på min väg.❤️

    • karolinaochanglarna den

      Tack själv för förtroendet fina du! ❤️ 🙏 Fint att det hjälper dig på din väg.
      Kram Karolina

Lämna en tanke