Budskap 26/5

4

“Detta inlägg innehåller annonslänkar för Soul Factory”

Glad Torsdag! Jag hoppas att du får en riktigt fin dag oavsett om du jobbar eller är ledig! 🙂

I budskapet från änglarna idag så pratas det om att du kanske inte har sett alla lösningar. Om det är så att du har en eller någon enstaka väg i sikte som du är bestämd med nu, så kan du missa fler lösningar. Var öppen för fler möjligheter som kommer att uppenbara sig då när du är mottaglig. Det kan vara lätt att snöa in sig på några få saker så att man kan missa en hel trädgård. Lyssna på din intuition, var uppmärksam på tecken som kommer din väg, var flexibel för att hitta till trädgården där din lösning/möjlighet finns. Din öppenhet löser upp eventuella blockeringar. Ha tålamod, tänk kreativt.

Universum sänder dig mer valmöjligheter än vad du just nu är medveten om. Var öppen för att ta emot på ett överraskande och oanat sätt!

Änglarna fortsätter att ge dig tecken längs din väg på olika vis. Följ de tecken som tar dig närmare din önskan som du känner i ditt hjärta.
Du är inte långt ifrån att hitta lösningen eller förnyelsen!

Affirmation: Jag känner tillit. Jag är modig. Jag känner tacksamhet. Jag är kärlek.
Kristaller: Ametist, aventurin, agat, selenit, angelit.

Här kan du hitta magiska orakelkort och tarotkort

Härliga eteriska oljor rollers för glädje, fokus och mer energi. En box med tre stycken när du behöver det som mest.

Mina erbjudanden kan du se nedan som gäller hela denna vecka (23/5 – 29/5)

Vägledning 30 min 333:- Ord pris. 400:-
Du kan ställa frågor till mig så svarar jag. Förmedlar vad änglarna vill att du ska veta. De leder mig till det som du ska veta. Om du önskar kontakt med andra sidan så går det också bra. Kanske vill du även ha healing.
Dessa vägledningar kan vara mixade med olika saker, och det är precis som det ska. Vi tar det som det kommer, änglarna samarbetar med oss under tiden. Detta gör vi på distans via text/chatt.

Andekontakt 555:- Ord. pris 600:-
Jag kopplar upp mig, och förmedlar budskap från andevärlden.
Det gör vi på distans

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och min passion och livsstil är det andliga, hälsa och välmående och att kunna göra det där jag känner inspiration och glädje. Om du också vill kunna skapa en härlig livsstil där du kan vara vart du vill och bygga upp mer frihet så guidar jag dig gärna. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, ger budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom en hel del i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Namaste Karolina

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Mia den

    Tack 🙏💕

    • karolinaochanglarna den

      ❤️🥰🙏
      Kram Karolina

  2. Kristina den

    Tack tack tack! Jag är på väg till min blomstrande trädgård och plockar bort ogräs på vägen som skymmer det vackra!
    Fick en klar vägvisare i min dröm inatt, behöver bara lite mera tålamod.
    Önskar dej en kärleksfull dag! 🙏♥️🦋

    • karolinaochanglarna den

      Så underbart att höra 🥰
      Härligt med drömmar som ger vägledning. Tålamodet ökar. ✨🙏
      Tack, jag hoppas att du har haft en fin dag med Kärlek! ❤️😊

Lämna en tanke