Budskap 24/5

2

“Detta inlägg innehåller annonslänkar för Efva Attling

Tack för all glädje och kärlek som ni mina fina läsare delar med er av, jag känner en ödmjuk tacksamhet! Hoppas att du njuter av din dag! 🙂

Budskapet idag handlar om att vara ärlig mot dig själv. Om du har ignorerat dina sanna känslor i en situation, så kan det handla om en rädsla du har. Om det känns svårt att släppa fram det du egentligen känner så reflektera över vad som är mest hälsosamt i längden? Vad får dig att må bra, och vad får dig att hämma din väg framåt?

Oavsett hur du känner i din situation så vill änglarna på påminna dig om att du inte behöver nöja dig om du inte är nöjd där du är här och nu. Änglarna kommer att hjälpa dig och vara ett stöd för dig.

Så det handlar om att ta itu med något på ett bestämt sätt, ha tillit till dig själv. Det spelar ingen roll om andra inte håller med dig, använd din kraft till det Du vill skapa.

Du kan upptäcka olika tecken från änglarna nu, när du är ute någonstans eller bara hemma. Det kan vara olika tecken som kommer din väg, fjädrar, mynt, inre bilder, vilda djur eller något annat som din blick dras till. Det är ett fint tecken på att änglarna försöker att få din uppmärksamhet. Reflektera över om du får till dig en känsla, inre bild eller en tanke. Följ de tecken du får nu för det kommer att leda dig precis dit där du ska vara här och nu. Du är på rätt väg!

Det du har bett om har börjat att manifestera sig även om du inte skulle se något konkret ännu, så är det på gång. Ha tillit för det cirkulerar extra magiska energier i ditt flöde nu!

Affirmation: Jag känner tillit. Jag är modig. Jag känner tacksamhet. Jag är kärlek.
Kristaller: Rosenkvarts, golden healer, gul kalcit, svart turmalin.

Här kan du läsa gårdagens inlägg Negativ Diet

På länken nedan så finns det väldigt vackra smycken för alla med kraftfulla vackra budskap.

Mina erbjudanden kan du se nedan som gäller hela denna vecka (23/5 – 29/5)

Vägledning 30 min 333:- Ord pris. 400:-
Du kan ställa frågor till mig så svarar jag. Förmedlar vad änglarna vill att du ska veta. De leder mig till det som du ska veta. Om du önskar kontakt med andra sidan så går det också bra. Kanske vill du även ha healing.
Dessa vägledningar kan vara mixade med olika saker, och det är precis som det ska. Vi tar det som det kommer, änglarna samarbetar med oss under tiden. Detta gör vi på distans via text/chatt.

Andekontakt 555:- Ord. pris 600:-
Jag kopplar upp mig, och förmedlar budskap från andevärlden.
Det gör vi på distans

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina den

    Tack för budskapet! Jag är nöjd och lycklig på den plats i livet där jag är just nu, lyssnar alltid inåt på mej själv, kärlek är livets viktigaste krydda ! Kram! ♥️🌞

    • karolinaochanglarna den

      Underbart att höra! 🦋❤️🥰
      Kram Karolina

Lämna en tanke