Budskap 18/5

4

“Detta inlägg innehåller en annonslänk för Soul Factory”

Vad är det som lyser upp din tillvaro?
Vad är det som får dig att skina som en sol inifrån och hela vägen ut?

Om det finns något i ditt liv som du inte “klickar” med längre som du inte vill lägga din energi på längre, så lyssna på dig själv.
Det här kan handla om ett arbete, en relation, ett sätt att leva, konversationer som du upplever som meningslösa. Det betyder att du utvecklas, du är vaken och söker efter en djupare mening med livet på alla plan.

Jag får en lite rastlös känsla hos några, så om du känner dig rastlös så är det dags att gå in i det som lyser upp din tillvaro. Reflektera över om det kan bero på att/om du inte är där du vill vara just nu? Ja det är dags att kliva fram i ljuset, för du har kommit hit för att sprida ditt ljus.

Ditt ljus är viktigt, du är viktig!
Du är på väg till något nytt i ditt liv där du kan vara dig själv fullt ut. Det är som att gå från skuggan till ljuset och vara den du vill vara.

Om vägen dit känns svår kommer det att passera när du tar steget. Jag kan känna att din framtid är omringad av magiska energier. Energierna som inte har varit upplyftande blir frigjorda och läkta. Det kommer att vara värt det, du är inte långt ifrån om du inte har kommit dit än!

Det handlar mycket om ditt inre som är viktigt att lyssna till, för då kommer det att spegla ditt yttre liv. Ha ett öppet hjärta, var redo att frigöra något för att nå din innersta kärna. Det kan vara att bryta ett mönster, skifta dina tankar om dig själv, eller ett arbete, relation m.m.

Öppna upp för det som lyser upp ditt liv!

Affirmation: Jag känner tillit. Jag är modig. Jag känner tacksamhet. Jag är kärlek.
Kristaller: Amazonit, karneol och aventurin.

Här kan du hitta magiska orakel och tarotkort

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Kristina den

    Tack för klart budskap, allt stämmer!
    Jag är på samma fysiska plats, men min inre andliga värld har expanderat gränslöst!
    Känns såå befriande, jag vet att mera är på kommande, så jag väntar nyfiket och lyssnar inåt! Kram! 💞🙏🦋

    • karolinaochanglarna den

      Underbart att höra, en magisk känsla! Kram! 🥰😍❤️🙏

  2. Leischa den

    Yes, yes, yeees…🙏💗💗💗

    • karolinaochanglarna den

      Ja härligt! 😃🥰❤️
      Kram Karolina

Lämna en tanke