Budskap 16/5

4

“Detta inlägg innehåller en annonslänk för Soul Factory.”

Ny vecka, varje dag har vi möjlighet till att börja om eller fortsätta där vi var innan. Jag känner att det kan vara en bra dag att reflektera över vart du är på väg och vart/vad du vill nå. Hur vill du nå ut med det du jobbar med?
Oavsett om det är något inom dig du jobbar för eller något i ditt fysiska liv, så vore det en bra idé att lyssna lite extra inåt idag.

Du har bett om stöd på något/några områden i ditt liv. Det har tagits emot, de jobbar för att hjälpa dig att uppfylla dina önskningar. Det kommer på något underbart och oväntat sätt. Känn tacksamhet och visuella bilder om att det redan är sant här och nu. När du redan nu uppfyller dig med tacksamhet så ökar din tillit, som sedan leder till ett uppfyllande av dina önskningar.

Tillit är en stark energi som gör att du drar till dig rikedomar och dina önskningar kan lättare uppfyllas. Tacka dina änglar, guider och universum varje dag för att de hjälper dig och för att de finns där och hör det du ber om.

De visar att du kommer att få nya härliga idéer, ny möjlighet, pengar eller gåvor. Sänd ut din tacksamhet så kommer det överflödet i ditt liv att fortsätta på ett magiskt sätt. För du har kommit till den punkten att du snart får öppna en skatt, om du inte redan har gjort det.

Om du i ditt förflutna har tänkt att du inte är värdig att få det överflöd som du önskar dig, så släpp det för det är inte sanning.
Ta ett bad eller dusch, om du inte vill simma ute riktigt än. 😉 Det renar dig och det får dig att se dig själv på ett nytt sätt, det som är sanning.

Du är värdig att få överflöd!

Affirmation: Jag känner tillit. Jag känner tacksamhet. Jag är kärlek.
Kristaller: Regnbågsmånsten, aquamarin.

På länken nedan kan du hitta massor av fantastiska produkter för yoga både för män och kvinnor. Härliga rökelser, tarotkort m.m.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Leischa den

    Taaack🙏💗💗💗

    • karolinaochanglarna den

      Varsågod fina du ❤️ 🙂 ❤️
      Kram Karolina

  2. Kristina Salo den

    Tack 🙏🌻

    • karolinaochanglarna den

      Kram fina du!😊❤️🦋

Lämna en tanke