Budskap 11/5

10

Igår somnade jag till ljudet av regnet, det var riktigt spöregn hos mig. Tycker att det är mysigt att ligga och lyssna på regnet och bara slappna av.
Nu kommer det börja att grönska ännu mer ute, underbart. 😀
I budskapet idag så handlar det bland annat om kärlek igen, det finns mer härligt att förmedla om det.

Du kan känna att du äntligen har hittat nyckeln till ditt eget hjärta som öppnar upp dig för mer kärlek i ditt liv. Om du inte har hittat den nyckeln ännu så du väldigt nära, du är snart där. När du öppnar upp dig så öppnar du också upp för en ny härlig känsla i ditt hjärta.

Nu är det dags för både självkärlek, ny kärlek eller mer kärlek i en relation som du har idag om ni mår bra med varandra. Om du inte riktigt har kunnat öppna upp helhjärtat för kärlek så kan det finnas en blockering inom dig.

För vissa kan det vara så att du inte har tillåtit dig att ta emot av någon anledning. Tänk på att du är värd att få kärlek. Ge dig själv lika mycket omtanke som du önskar av andra. Då öppnas ditt hjärta som en blomma och energierna flödar fritt.

Detta hjälper dig på alla plan i ditt liv för kärlekens energi borde finnas i allt vi gör.

Det är även dags att socialisera, jag kan se några personer som träffas och umgås. Ni har trevligt, skrattar och pratar. Det känns vänskapligt så ni är några vänner som firar något tillsammans. Det ger förutom glädje och energi även en ny kraft att allt är möjligt. En bättre självkänsla.

Sedan så hör jag att det är nu bra att rensa ditt hem och liv på det som du egentligen ser som “bråte”. Det ger en ny frisk känsla när du rensar ut det som inte har en speciell betydelse för dig längre. Det kommer att ge en bättre balans och ett flöde på alla sätt, mer glädje i livet.

Bättre flöde ger nya möjligheter!

Affirmation: Jag drar till mig äkta fina relationer. Jag är kärlek. Det flödar in möjligheter till mig nu.
Kristaller: Blå bandagat, rosenkvarts.

Innehåller betalda länkar
Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp

Vackra sängkläder med Buddha m.m. hittar du här

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och min passion och livsstil är det andliga, hälsa och välmående och att kunna göra det där jag känner inspiration och glädje. Om du också vill kunna skapa en härlig livsstil där du kan vara vart du vill och bygga upp mer frihet så guidar jag dig gärna. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, ger budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom en hel del i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Namaste Karolina

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

  1. Eva-Britt den

    Tack💗

    • karolinaochanglarna den

      ❤️🥰❤️🙏
      Kram Karolina

  2. Leischa den

    Tack fina du, budskap som behövs så mkt i all turbulens🙏💗💗💗

    • karolinaochanglarna den

      Fint att det hjälper dig. ❤️
      Kärlek och styrka.
      Kram Karolina 🙏

  3. Kristina den

    Jag kan känna en kärleksfull gemenskap i din blogg, vi är många som uppskattar dina änglabudskap! Tack! 🙏♥️

    • karolinaochanglarna den

      Tack så mycket fina du ❤️
      Det värmer mitt hjärta att höra.
      Kärlek till dig. 🥰
      Kram Karolina

  4. Claes Angelwind den

    Så stolt över dig ❤️ /Maken

    • karolinaochanglarna den

      Tack min älskade man. ❤️
      Puss 🥰

  5. Kristina den

    Fint och kärleksfullt sagt av maken! 😍

    • karolinaochanglarna den

      Visst var det, min man är så fin och omtänksam! 🙂 <3

Lämna en tanke