Budskap 9/5

4

Dagens budskap följer lite gårdagens leder änglarna mig till. De kommer in på alla dessa knoppar som växer och mognar, som öppnas en efter en. Samma sak gäller med något nytt. Änglarna leder dig till nya dörrar som öppnas, vissa står redan öppna. Det finns något som du inte har övervägt ännu, eller så har du inte sett alla möjligheter. Om det finns någon dörr som du tror är stängd, så kan det vara så att den faktiskt inte är låst. Även fast inte alla dörrar står på vid gavel så kan den stå lite på glänt.

Det är inte bara en möjlighet som är tillgänglig för dig nu, det finns flera saker att upptäcka. Något kommer din väg som ger en känsla av att ramla/snubbla in på något nytt, något som finns precis framför dig.

För att upptäcka det så kan det krävas att bryta en vana, att kliva utanför det invanda. Att våga sig ut och öppna upp för något nytt.

Det här är din livsresa och det ljuset du vill ha i ditt liv finns där, det är ditt första steg som är början på något nytt för dig. När du tar det steget så kommer du att få skörda, möjligt är att du får alla dina önskningar uppfyllda. Universum sänder dig gåvor på olika sätt, det kan vara ekonomiskt stöd, en kärlekspartner, ett nytt arbete eller något annat som du önskar dig.

Du har gjort viktiga framsteg i ditt liv. De frön som du har sått i din energi är det dags att skörda på något fantastiskt sätt, så nu är det tid att njuta av det du har åstadkommit.
Änglarna har förberett åt dig bakom kulisserna. De leder dig till olika möten med människor och platser som är en del av din väg. Det är synkroniserade händelser och möten, så var öppen för att ta emot. Uppmärksamma det du möter så att du håller igång ditt flöde.

Din optimism och tillit formar ditt liv till något magiskt, det reflekterar ditt högre jag!

Affirmation: Det är tryggt för mig att fortsätta framåt. Jag agerar för mitt högsta bästa. Jag är kärlek.
Kristaller: Karneol, amazonit, och aventurin. De får gärna bäras tillsammans.

Innehåller betalda länkar
Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp

Massor av magiska Buddhas, tavlor och kuddfodral m.m. kan du hitta här.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och min passion och livsstil är det andliga, hälsa och välmående och att kunna göra det där jag känner inspiration och glädje. Om du också vill kunna skapa en härlig livsstil där du kan vara vart du vill och bygga upp mer frihet så guidar jag dig gärna. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, ger budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom en hel del i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Namaste Karolina

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Kristina den

    Fint detta med att “fast en dörr är stängd så är den inte låst”.
    Mycket tänkvärt, tack igen! 💞

    • karolinaochanglarna den

      Tack fina du, härligt att det hjälper. 🙂
      Kram Karolina <3

  2. Sofia den

    Allt det du skrivit de senaste veckorna har hjälpt mig ta ett beslut. En ny väg i mitt liv. Tack för det!❤️

    • karolinaochanglarna den

      Tack fina du, kul att höra. Glad för dig! 🙂
      Kram Karolina

Lämna en tanke