Budskap 7/5

2

Trevlig Lördag!
En ny fin dag att ha ett öppet sinne och ta itu med det vi möter här och nu.

Det kanske inte var lätt att lämna en situation bakom dig eller så känner du en lättnad. Du kan till och med ha ett leende på dina läppar även fast du inte riktigt vet vad som komma ska för dig. Änglarna älskar när du ler och är tacksam. Du går mot mer ljus i din tillvaro.

Se det som växer fram med tacksamhet, låt något nytt växa inifrån och ut. Lägg ditt fokus på att gå inifrån och ut, för då växer det hela vägen ut med en stabil grund att stå på. Din växande inre trygghet smittar av sig till det yttre, då får du mer kraft i allt det fysiska som du tar itu med i ditt liv.

Du kan känna idag att du vill ha en stund eller hela dagen för återhämtning, eller att fortsätta att öva på någon av dina talanger i lugn och ro. Det känns som att det har med ett energiarbete att göra i form av healing eller annan sorts läkning. Kan vara en del tankar som “snurrar” inom dig. Om du väljer harmoniska tankar så kommer det att lyfta din talang till en ny nivå nu.

Det kan även vara så att du själv får healing idag eller att du mediterar mer/längre. Du kan känna att du har mer tid för att lägga på något av detta idag. Att du har fått mer inspiration att fortsätta då du har mer bekräftelse, både från andevärlden och din guide är tydligt här.

Änglarna uppmuntrar dig att meditera och koppla av mer så blir du öppen för mer. Gör det i lugn och ro i din egen sfär.
Det här sättet är mer effektivt än att agera i ditt fysiska just nu.

Kraftfulla änglar hjälper dig till förnyelse mentalt och fysiskt. Stanna upp, lyssna. De hjälper dig att frigöra stagnerad energi på en djup nivå. Det är en viktig healing som tar plats i ditt liv nu, möjligheterna kommer att komma in i samband med detta. Låt det som du har lämnat bakom tas om hand av änglarna!

Affirmation: Det är tryggt för mig att fortsätta framåt. Jag agerar för mitt högsta bästa. Jag är kärlek.
Kristaller: Ametist, golden healer, bergskristall.

Innehåller betalda länkar
Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp

Massor av magiska Buddhas, tavlor och kuddfodral m.m. kan du hitta här.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och min passion och livsstil är det andliga, hälsa och välmående och att kunna göra det där jag känner inspiration och glädje. Om du också vill kunna skapa en härlig livsstil där du kan vara vart du vill och bygga upp mer frihet så guidar jag dig gärna. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, ger budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom en hel del i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Namaste Karolina

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Eva-Britt den

    Tack🙏

    • karolinaochanglarna den

      Tack själv fina. ❤️
      Kram Karolina 🙏

Lämna en tanke