Budskap 1/5

2

Trevlig Första Maj på er!
Nu går vi in i en ny månad och värmen stiger både ute och i budskapet som börjar med hjärtchakrat.

Änglarna förmedlar att du nu är mer redo för att ta emot kärlek men också för att ge dig själv kärlek. Uppmuntra dig själv, ge dig själv den kärleken som du önskar själv att få känna av andra. Om en relation nyligen har avslutats så tar healingen plats nu, ditt hjärtchakra är i behov av healing.

När du tillåter den här healingen ta plats så kommer ditt hjärtchakra att lysa starkt. Universum sänder då människor och situationer till dig där du får känna den fina kärleken som du ger till dig själv. Då kan den kärleken växa och växa till något riktigt stort och magiskt.
Ärkeängel Rafael finns med dig i den här healingen, be honom om hjälp och öppna upp för den energin.

Du kanske tar den här dagen till att vara lite för dig själv om du känner ett behov av det. Det kan vara så att du behöver det just idag, då är det bra att lyssna på din kropp. Reflektera över vad det är du har lämnat och vad du vill släppa in nu. Släpp det som du har lämnat för att ta emot det som är här och nu med öppna armar.

Om du står inför ett val om vilken väg du ska ta så förmedlar änglarna att ta ett beslut, utan att överanalysera det.
Analyserar du dina val länge så sjunker också din livsenergi och glädje.
Våga prova det som du vill men som kanske gör dig lite osäker på dig själv, det hjälper dig att fälla ut dina vingar. Tvivla inte på dig själv, du vågar och du kan. Om det ändå finns en obeslutsamhet så meditera, känn in vad som känns mest rätt för dig. Gör det val som hedrar dig.

Ta emot hjälpen från dina änglar och guider, du har också nära och kära med dig från andra sidan. Alla dessa vackra själar vill hjälpa dig, du behöver bara be om det. Tillåt den hjälpen att ta plats i ditt liv utan att försöka att kontrollera det, ge änglarna utrymme för att hjälpa till.
Då blir du mer mottaglig för hjälpen och deras vägledning.

Gör ditt val och gör det med Kärlek!

Innehåller betalda länkar
Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp

Här kan du hitta många fantastiska klänningar till våren/sommaren.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack, detta stämmer så bra och behövdes extra mkt just idag🙏✨️💜✨️

    • karolinaochanglarna den

      Varsågod. Önskar dig en harmonisk och fin kväll.
      Kram Karolina <3

Lämna en tanke