Budskap 28/4

2

Välkommen till en ny fin dag, njut av dagen och omge dig med positiv energi precis som budskapet idag handlar om!

Nu är det viktigt att omge dig med positiv energi likaså i olika situationer, undvik negativitet för det kan bromsa dig lite. Du kan tappa lite energi om du omger dig med negativitet idag. Det känns som en lite känsligare dag idag, att energier kan vara lite påfrestande om de är negativa. Så håll dig till det som ger dig ett lyft.

Änglarna kommer tillbaka till att tillåta dig att släppa taget om ditt förflutna, gamla relationer, mönster och tankesätt som inte är Du längre.
Det här kan sitta djupt inom dig och kännas svårt att bryta, men när du väl bryter dig loss så kommer du att kunna gå vidare. Det hjälper dig även att kunna känna mer glädje i ditt liv här och nu. Då går du in i en ny sorts hälsosam frihet, det som är du. Det här kräver mod och ansträngning att släppa taget. Du skulle inte möta det om du inte klarade av det.

Oavsett om det är så att du känner att du upplever energier lite starkare idag eller om det är något som sitter djupare, så finns det möjlighet för en ny början. Det handlar om en positiv ny början till ett harmoniskt liv där saker faller på plats. Änglarna återkommer till att landa i ett nytt hem om det är det du är inne på nu, eller om du vill ändra på något som du har runt dig. Det finns saker som du redan har ändrat på som har börjat att blomma så fortsätt att jobba på framåt, men glöm inte att njuta av här och nu! 😉

Var öppen för nya kontakter med likasinnade människor, för det kan leda till något fint där man delar idéer och erfarenheter med varandra. Det kan handla om något i privatlivet eller något professionellt.
Det mötet med likasinnade människor leder till en stark energi och nya relationer att bygga vidare på. Det kan bli trevligt, ni firar något!

Universum sänder nya fina möten din väg!

Affirmation: Jag har kraften att skapa en underbar verklighet i mitt liv.
Jag är fokuserad och stark.
Kristaller: Ametist, rosenkvarts eller shiva lingam.

Innehåller betalda länkar
Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp

Här kan du hitta många fantastiska klänningar till våren/sommaren.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina den

    Änglarna återkommer om att landa i ett nytt hem! Ja!
    Det nya hemmet bygger jag upp inom mej själv!
    Tack för budskapet, jag tolkar det med mitt hjärta och magkänsla! Kram! 👼🙏♥️

    • karolinaochanglarna den

      Så fint, ja det är också viktigt att ta hand om. <3
      Kram Karolina

Lämna en tanke