Budskap 30/3

0

Det handlar om att ta tillbaka din kraft om du känner att du har hamnat lite “ur spår” just nu eller om något inte känns riktigt som det ska. Då kan det vara så att du behöver stanna upp en stund, lyssna inåt och inte låta något i ditt yttre påverka dig. Tillåt inte något i ditt yttre leda dig bort från den väg som du vill gå, för då kan du heller inte uppleva de mirakel som väntar dig. Du förtjänar mirakel och ett positivt flöde i ditt liv.

Ta hjälp av dina andliga vägledare med att ta hand om det som bekymrar dig, lämna över det och ha tillit. Du är inne i starka energier nu där du kan få tydliga budskap från dina änglar och guider.

Se saker på nya sätt så kommer du att se nya möjligheter för dig. Änglarna vill hjälpa dig att se din situation ur ett högre perspektiv där du ser det som du behöver just nu. Våga se stort och högt utan att begränsa dig själv.
Fundera på vad som hjälper både dig själv och andra på samma gång.
Vad ger alla glädje? Vad sprider mest kärlek?

Vad känner du mest passion med och vad leder till något vackert?
Vad får dig att leva ut det du i ditt inre längtar efter att skapa?

Tillåt din passion flöda på alla plan!
Är du i en relation så kan det vara så att ni kommer närmare varandra både på ett andligt och sexuellt plan i en fin kombination.


Erbjudande! (Gäller 28/3 – 3/4)

Healing på distans 500:- Ord. pris 550:-
Har du ett mål som du kämpar med att nå?
Är det något inom dig som inte vill släppa taget?
Det är kanske en kärleksfull knuff framåt eller kanske en djup rening som är viktigt för att du ska komma dit.
Denna healing är kraftfull och går på djupet.
Du kommer att få en liten uppgift att göra innan healingen som är en del av det.

Andekontakt 555:- Ord. pris 600:-
Jag kopplar upp mig, och förmedlar budskap från andevärlden.
Det gör vi på distans

Änglabudskap varje dag (en vecka) 700:- Ord. pris 777:-
Ett änglabudskap varje dag i en vecka.
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig.

Trekortsläggning 333:- Ord. pris 400:-
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt.

Ha en fin dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och min passion och livsstil är det andliga, hälsa och välmående och att kunna göra det där jag känner inspiration och glädje. Om du också vill kunna skapa en härlig livsstil där du kan vara vart du vill och bygga upp mer frihet så guidar jag dig gärna. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, ger budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom en hel del i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Namaste Karolina

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke