Budskap för stjärntecken

0

Detta gäller 4/2 – 24/2.
Änglarna vill börja med att förmedla till alla att tillbringa tid på platser som ger dig ett inre lugn. Om du har en speciell plats som du inte har möjlighet att besöka just nu, så kan du föreställa dig att du befinner dig där just nu. Blunda och känn inom dig vad just den platsen ger dig, vad får du för känslor, vad ser du, hur doftar det? Låt det skölja bort bekymmer och det som du inte blir upplyft av.


Väduren
Här kan det bli tal om bröllop som planeras/pratas om eller rent av blir av. Det kan antingen vara ditt eget bröllop eller någon annan i din närhet som ska gifta sig. Om du har en önskan om en fördjupning i en nuvarande relation så är det en fin tid att gå framåt med det nu. Det kan även vara så att ni förnyar era löften. Om du är singel så är chanserna goda att du träffar någon på detta bröllop. Du kan också visualisera din önskan, och affirmera positivt om ditt liv. Var öppen för kärlek i alla dess former så ökar du flödet i ditt liv på alla plan.

Oxen
Här kommer lekfullhet och glädje in, det är dags för det nu att lägga arbete och åtaganden åt sidan en stund. Be änglarna att se till att dina åtaganden tas om hand, det hjälper de dig mer än gärna. Du behöver få slappna av och ha roligt, att få tänka på något annat eller att inte tänka så mycket utan bara följa ditt flöde. Tillåt dig själv att göra det för dig själv så kommer du att få ny energi när du kommer tillbaka till arbetet igen. Om du känner dig utmattad så har du väntat för länge med att ta en paus för avkoppling och glädje. Tänk på att det behöver inte vara långa stunder eller i flera dagar, utan det kan betyda ett par timmar eller en hel dag med jämna mellanrum. Att du gör något för att hjälpa dig själv att röra om i dina energier. Det är också ett bra sätt att få dina önskningar att bli uppfyllda lite snabbare, du får också in en balans arbete och lekfullhet.

Tvillingarna
Här gäller det att vara självsäker på ett kärleksfullt sätt, för det är möjligt att vara både och på samma gång. Ha med dig hjärtat i allt du gör och samtidigt stå stark i dig själv. Viktigt nu med en ärlig kommunikation, det som du i ditt hjärta känner. Om du är inne i en speciell situation just nu så kan det bara klaras upp om du är rak i din kommunikation. Berätta vad du har för behov och förväntningar. Om du har svårt att uttrycka dig så som du egentligen önskar så kan du med övning komma dit. Hantera det du funderar på med kärlek och ärlighet och säg sanningen. Det ger dig andlig och personlig utveckling när du verbalt uttrycker dig, säg sanningen både till dig själv och den det handlar om.

Kräftan
Det finns något i ditt liv som du har försökt att lösa på egen hand utan att be så mycket om hjälp eller inte alls. Det här är inget som du behöver göra helt på egen hand, ta hjälp av andra och av änglarna. De vill hjälpa dig med din situation. Be om hjälp och överlämna dig, ha tillit att det löser sig till det bästa. Släpp dina spänningar och kontroll så kommer du att få ett bättre resultat. Var öppen för att ta emot hjälp. Det är en tid att släppa kontrollen och låta processen ha sin gång. Det känns som ett viktigt steg för att bibehålla en balans eller att få in mer balans nu.

Lejonet
Här ligger fokus på hjärtchakrat, att öppna upp kärlek och frid. Använd gärna en rosenkvarts, antingen som smycke eller att ha den i fickan eller i väskan nära din kropp, om du vill. Ha ditt fokus på kärlek, att du öppnar ditt hjärta och sänder in rosa ljus. Det är också bra med motion för att ta hand om ditt hjärta. Ät hälsosam mat och ta hand om dig. Det här kan vara en tid då du ändrar dina matvanor och motionsvanor, en ny tid med nya rutiner. Ha fina samtal med någon där ditt hjärtchakra öppnar sig som en blomma.

Jungfrun
Du har gjort fina framsteg i ditt med något som du har jobbat för, du låter kärleken vara med i det du gör. Du gör det med kärlek och det får du beröm för. Du gör starka framsteg, så var inte hård mot dig själv och jämför dig inte med andra. Kräv inte att allt ska vara perfekt. Gör något litet varje dag med det du kämpar med och brinner för. Du är på rätt väg även om det kan kännas som att det går sakta. Det går i den takten som är menat, din själ ska också hinna med. Fokusera på ljuset och uppskatta dig själv!

Vågen
Det du har bett om kommer att ge dig något positivt för du har haft positiva förväntningar. Det har gjort energin starkare i det du önskat. Fokusera på kärlek och den vägledning du får till dig på olika sätt. Det kan vara i dina tankar, känslor, inre visioner. Du är inne på rätt väg!
Om du inte har fått till dig så mycket så kan det vara en idé att dagdrömma för att öppna upp för änglarnas vägledning på det sättet. Låta dina tankar vandra fritt utan att kontrollera det, låt det flöda helt av sig självt. Gör likadant som när du ser på film, där kan du inte styra över innehållet.
Släpp tankarna för att göra vägen fri för änglarnas budskap till dig.

Skorpionen
Se på dig själv och andra med änglarnas ögon, för när du fokuserar på kärlek så kommer allt som inte är kärlek att falla bort. Då får du in mer ljus och ditt liv flyter på. Det kan även handla om att förlåta någon och se bortom missförstånd. Att få ett bra avslut på det eller att bli sams.
Det är en bra tid för affirmationer som stämmer överens med det du vill ha i ditt liv och inte det du är rädd för. Ha fokus på det som du vill ha, ha öppet hjärta och sinne.

Skytten
Dina relationer ser ut att vara på väg in i en mer positiv energi, här kommer ljuset in. En ny tid där relationer har möjlighet att utvecklas mer. Håll ut lite till, ha tålamod. För någon annan så kan det handla om att vara ärlig mot dig själv. Det kan vara en relation/situation där du har ignorerat dina sanna känslor. Du kanske är rädd för att få en överväldigande känsla om du skulle erkänna hur du verkligen känner. Det mest hälsosamma för dig själv är att möta situationen med din ärlighet. Ha ditt fokus på vad du vill ha för att dra till dig mer av det.

Stenbocken
Glädje är ledordet här, du råds till att föra in mer glädje i ditt liv. Be änglarna om råd hur du kan få in mer glädje i ditt liv. Be de visa dig vad det är för förändringar som hjälper dig att skapa en glädje i ditt nuet och i din framtid. Det kan vara en god idé att släppa det som du inte längre känner en glädje med. Fokusera på det som du önskar som om det redan vore verklighet, tillåt dig att känna glädje.

Vattumannen
Det är bra nu att avgifta dig, din kropp är känslig och behöver tas om hand. Kan betyda att du avgiftar dig med någon detox eller att du gör dig av med någon vana som inte gör dig gott. Det kan vara så att du gör både och vilket kommer att göra plats för en ny tid i ditt liv. Undvik det som din kropp är känslig mot, för det blir då svårare för dig att höra änglarnas budskap. Om du känner ett sug efter något som du vet inte är bra för din kropp, så kan du be Ärkeängel Rafael att dämpa suget efter det. Undvik allt som är osunt för dig, relationer och situationer. Du kan också rena din kropp med hjälp av örter. Du har möjligheten till en renande period som lyfter dig på alla sätt.

Fiskarna
Tänk positiva tankar om dig själv, andra och ditt liv. Om någon gör dig irriterad där du kan känna dig frestad att döma eller säga något hårt, så förmedlar änglarna att önska att de ska vara friska och lyckliga istället. Det är ett bättre sätt som läker relationer och ger mer självförtroende samt harmoni. När du tänker positivt så kommer du att se att du mår mycket bättre av det. Låt saker få utvecklas och bli som det ska, släpp kontrollen så kommer det att bli ännu bättre än vad du kanske tror. En ny dörr öppnas för dig. Öppna upp för denna nya energi.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här  för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt. På det sättet så har alla möjlighet att boka.

Önskar dig en magisk dag! 
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke