Budskap 3/2

0

God morgon fina!
Jag kommer att förlänga gårdagens erbjudande. Så du har nu möjlighet att ta del av det även idag du som inte hann eller missade igår. Se mer info längre ned i inlägget.
Är fullbokad denna vecka men bokar du idag så kikar vi på tider till nästa vecka. Så passa på innan det blir fullbokat om du vill ta del av erbjudandet.
Om du vill boka någon av mina andra tjänster så går det självklart bra att kika på det. Jag hoppas att du känner en glädje inom dig idag, annars så är det dags att få in mer av det i ditt liv precis som dagens budskap förmedlar.

Idag handlar det om att jobba med energier och dina tankar, att lägga ditt fokus på mer glädje. Om du inte har den där magiska känslan inom dig att allt är möjligt så är det god tid att öppna upp för den energin i ditt liv.
Att uppskatta alla gåvor som du faktiskt har i ditt liv, det kan vara någon som säger något fint till dig eller någon som ler mot dig. Du kanske ser/upplever något när du är ute på en promenad som du blir glad över. Din glädje sår ett frö som kommer att gynna dig på många sätt. Du kan ha lyckats med ett mål som du hade, eller fått en ny vän? Oavsett vad du upplever glädje över så visa tacksamhet för alla dessa fina gåvor.
Det hjälper dig att attrahera in mer glädje som leder till magiska händelser för dig. Du har makt att välja dina tankar så välj klokt för att manifestera det som du önskar och inte det du inte vill ha. Välj dina tankar som sammanstrålar med kärlek och harmoni så kommer du att vibrera på en högre frekvens. Följ med i ditt flöde för nu är det dags att manifestera.

Dagens erbjudande (Gäller endast idag)

Två frågor 222:- Ord. 275:-
Du ställer två frågor till mig.

Healing på distans 222:- Ord. 550:-
Har du ett mål som du kämpar med att nå?
Är det något inom dig som inte vill släppa taget?
Det är kanske en kärleksfull knuff framåt eller kanske en djup rening som är viktigt för att du ska komma dit.
Denna healing är kraftfull och går på djupet.
Du kommer att få en liten uppgift att göra innan healingen som är en del av det.

Passa på att boka båda tjänsterna när jag har erbjudande idag om du både har frågor och är i behov av healing.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här  för bokning (där du även kan se mina tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning. Om du inte har swish eller kanske inte bor i Sverige så kan jag skicka en faktura digitalt. På det sättet så har alla möjlighet att boka.

Önskar dig en magisk dag! 
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke