Budskap 23/1

0

Dörrar fortsätter att öppnas för dig, följ upp dina idéer och projekt som du har. Tillåt din inre eld få komma fram nu för den driver dig framåt.
Tillbringa tid i solen för den ger dig ny stark energi. Låt den lysa på alla områden i ditt liv, solen kommer att skingra det som ibland kan kännas som mörker.
Det är en tid av solens ljus i alla sorters relationer, det ser ut att ljusna och ditt liv i övrigt växer av den fina energin som solen ger.
Du har nu möjligheten att ta vara på den här energin och ta ett steg framåt med ditt. Oavsett vad du vill ge liv åt, så har du möjligheterna att göra det valet att gå framåt och in i något som kommer att betyda mycket för dig.

Kom ihåg att vi har alla valet att ta ett steg framåt eller stanna där vi är just nu. Tar vi ett steg framåt för att leva vår dröm så gör vi det, stannar vi helt och inte gör något för att skapa vår framtid så bromsar vi flödet.

De förmedlar att tillåt din vilda sida få komma fram nu, visa dina talanger fritt och låt dina önskemål få liv.
Var inte rädd för att sticka ut från mängden och släppa begränsningar. Tillåt inte andra begränsa dig eller att hålla tillbaka dig, för då handlar det om deras egna begränsningar och inte dina.
Det gör ingenting att inte alla förstår dina gåvor, det är ditt liv så välj din väg efter det som känns rätt för dig.
Släpp fram den starka energin som du har inom dig, och känn in den väg du ska gå och låt ingen stoppa din utveckling eller din jakt på den frihet som du önskar. Du är på väg mot ditt drömmars liv!


Här kan du läsa resultatet efter andebesöket jag fick.


Veckans erbjudanden (Gäller 17/1 – 23/1)

Vägledning 30 min 333:- Ord. 400:-
Du kan ställa frågor till mig så svarar jag. Förmedlar vad änglarna vill att du ska veta. De leder mig till det som du ska veta. Om du önskar kontakt med andra sidan så går det också bra. Kanske vill du även ha healing.
Dessa vägledningar kan vara mixade med olika saker, och det är precis som det ska. Vi tar det som det kommer, änglarna samarbetar med oss under tiden. Detta gör vi på distans via text/chatt.

Andekontakt 60 min 555:- Ord. 600:-
Jag kopplar upp mig, och förmedlar budskap från andevärlden.
Det gör vi på distans.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här  (där du även kan se mina övriga tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning.

Önskar dig en magisk dag! 
Namaste Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke